Ana sayfa Kadın Haberleri İrem Helvacıoğlu hayranlarından sitem işitti!

İrem Helvacıoğlu hayranlarından sitem işitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran İrem Helvacıoğlu, bir süre dizilerden uzak duracak. Dinlenmek isteyen oyuncu, bağımsız bir film projesinde yer almaya karar veren ünlü oyuncu, diziler konusunda şu anda gelen projeleri kabul etmiyor.

6 Aralık Cuma günü vizyona girecek olan Mucize 2 Aşk filminin galasına katılan İrem Helvacıoğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle takipçilerinin sitemi ile karşılaştı.

Instagram’a çok fazla önem vermediği görülen oyuncu, bir de çözünürlüğü düşük fotoğraflar paylaşınca hayranları tarafından eleştirildi.

blank

Takipçileri artık sosyal medyayı önemsemesini bekledikleri oyuncuya şu sözlerle sitemde bulundu: “İrem çocuklar bile senden daha iyidir fotoğraf seçmek konusunda. Kalitesi yüksek olan, daha iyi çıktığın fotoğraflar atsana Allah aşkına. Fan sayfaları bile daha iyi bu konuda. Tamam kimse sana intagram’da fenomen ol, çok efektli harika fotoğraflar paylaş demiyor, ama en azından kaliteli, düzgün çıktığın şeyler paylaş.”

İrem Helvacıoğlu’nun hayranları pek de haksız sayılmaz. Ünlü oyuncunun her konuda imajına dikkat etmesi ve yaptığı paylaşımlara da özen göstermesi bugünün dijitalleşen dünyasında bir seçim değil, bir zorunluluk aslında.

Ünlü oyuncu, Mucize 2 filminde emeği geçenlere de mesaj yolladı. Helvacıoğlu, “Herkesin yüreğine sağlık, gişeniz bol olsun” diye yazdı.

blank