Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz konusunda bir korku yaşadı!

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz konusunda bir korku yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, atv ekranında yayınlanan ve Kasım ayı itibariyle de final yaparak ekrana veda eden Sen Anlat Karadeniz’den sonra dinlenmeye çekilmişti.

Ünlü oyuncu şimdilerde Kerem Bürsin ile birlikte başrolünde yer alacağı Eflatun isimli filmin hazırlıklarını yapıyor. Oyuncu, bu yapımın da çok beğenileceği düşüncesinde… Magazin muhabirleri ile röportaj yapan ünlü oyuncu, Sen Anlat Karadeniz’e ilk başladığı dönemde yaşadığı korkuyu anlattı.

Senaryoyu okuduğu zaman çok ses getireceğini anladığını ama bu rolün altından kalkıp kalkamayacağını bilemediğini söyledi. Bu konuda bir korku da yaşadığı anlaşılan İrem Helvacıoğlu, final yapan dizinin arkasından konuştu ve şu detayları verdi:

“Okuduğum senaryo gerçekten çok iyi bir senaryo idi.Onun bu kadar ses getireceğine çok emindim.Altından kalkıp kalkamayacağımdan çok emin değildim. Hep birlikte tabii ki, el ele verip bir şeyleri yapmaya çalıştık ama, bunun beğenisi seyircilerin beğenisi. Beğenmeye  de bilirler idi. Elimden gelenin çok daha fazlasını gerçekten yapmaya çalıştım. Hep birlikte emeklerimizin karşılığını almış olduk.O yüzden çok mutluyum.Seyirciye de bu anlamda gerçekten çok teşekkür ederim.”

Röportajın tamamını videoda bulabilirsiniz: