Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Helvacıoğlu hakkındaki diyet efsanesi doğru değilmiş, bakın altından ne çıktı!

İrem Helvacıoğlu hakkındaki diyet efsanesi doğru değilmiş, bakın altından ne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eflatun filmine hazırlanmakta olan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, hem heyecan hem de gerginlik yaşadığını ifade etti.Okuma provalarının yapıldığını anlatan Helvacıoğlu, senaryo konusunda bilgi vermek istemedi.

Oyuncu, “Çok güzel bir senaryosu var. Ben çok beğendim. Gerçekten çok vurucu şeyler var.Kerem (Bürsin) ile de gerçekten çok iyi anlaştık. Güzel şeyler çıkacak. Yarın için çok heyecanlıyım. İnşallah güzel bir karşılık alacağız” diye konuştu. Çekimlerin İstanbul’da yapılacağını belirten oyuncu, sevgilisi ile sakin bir yaşantısı olduğunu ve mutlu olduklarını ifade etti.

Ergenlik döneminde 20 kilo verdiği ile ilgili çıkan haberlerle ilgili konuşan İrem Helvacıoğlu, “Tamamen yanlış anlaşılmış. Hatta ben röportajı okudum, birkaç kere. Nasıl böyle bir şeyi birleştirdiler diye. Pesketeryan olduğumu söyledim. Bana daha önce hiç kilolu olup olmadığımı sordular. Ben de 16-17 yaşlarımda kilolu olduğumu, o dönemde kendi yemek düzenimi bulup bir diyet yaptığımı söyledim.Onun sonrasında 20 kilo verdiğimi, sonrasındaki sorusunda da et ürünlerimi tüketmiyorum, çünkü bağ kurduğum hayvanlar. Dedemin çiftliği vardı, çiftlikte hayvanlarla vakit geçirdiğim için, o hayvanlar benim bağ kurduğum hayvanlar olduğu için yemiyorum dedim. Okuduğumda, ben böyle bir cümle mi kullandım dedim. Her halde birleştirmişler ama o zaman pesketeryan olduğumu bile bilmiyordum.Öyle diyet yapmadım aslında” diyerek bu konuya açıklama getirdi.

16 yaşında 70 kilo olduğunu ifade eden İrem Helvacıoğlu, bunun pişmanlık olmadığını ortaya çıksa da üzülmeyeceğini anlattı. Ergenlik döneminde bazı operasyonlar geçirdiğini ve bunun sonucunda da kilo aldığını ifade etti.

Annesinin kendisini her gördüğünde “Sen çok kilo vermişsin, çok zayıflamışsın, hasta olacaksın” dediğini anlatan İrem Helvacıoğlu, herhangi bir rahatsızlığının da bulunmadığını ifade etti.

O röportajı videoda bulabilirsiniz: