Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ile İspanyolları mest etti!

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ile İspanyolları mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de 3 sezon süren Sen Anlat Karadeniz dizisi hem ilk başladığındaki müthiş reytingleri ile hem kadına şiddet eleştirileri ile hem de senaryoda yaşanan erozyonu göz göre göre durdurmayan Osman Sınav’ın tavrı ile hep hatırlanacak…

Dizi sayesinde Türk izleyicisi hem Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu’nun başarısına hem de Tahir olarak göz dolduran Ulaş Tuna Astepe’nin karizmasına şahit olmuştu. İki ünlü oyuncu da bu diziden büyük popülerlik kazanarak ayrıldı. Sen Anlat Karadeniz, eleştirilerin odağında başladı ve yine eleştirilerle son buldu.

Şu sıralarda ise İspanya’da yayınlanmakta olan Sen Anlat Karadeniz, özelilkle kadın izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı. Diziyi Atresmedia isimli grubun Nova isimli tematik kanalı yayınlıyor. Kadın izleyicilere hitap eden bu kanalda Sen Anlat Karadeniz, son dönemde büyük yankı buldu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, formulatv’nin haberlerinden edindiği izlenim ile konuyu köşesinde yazdı ve İrem Helvacıoğlu’na da bir parantez açtı.

İşte o yazı: “…Şimdi son numara ‘Sen Anlat Karadeniz’… Ayılıp bayılıyorlarmış bu projeye. “İlk gösterimde ilgi odağı oldu” diyorlar, kime? İrem Helvacıoğlu’na… Malum, bizde de çok izlendi. Bir o kadar da ‘kadına şiddet’ konusunda eleştirildi. Yani “Ülke gerçeği” diyerek, hayli sert sahneler mevcuttu. Peki diziyi bu kanalda kimler izliyor? 65 yaş üstü! (yüzde 4.8)”