Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’den ayrılacak mı? Sosyal medyada şaşırtan mesaj!

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’den ayrılacak mı? Sosyal medyada şaşırtan mesaj!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’i oynayan İrem Helvacıoğlu, yılbaşı akşamı yayınlanan O Ses Türkiye’nin özel bölümü çekimlerine katılmış, ancak programın o bölümü kesilmişti.

Hayranlarının büyük bir merakla beklediği sahnelerin neden kesildiğini ise İrem Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile anlatmıştı.

televizyongazetesi.com olarak ilk kez bizim duyurduğumuz açıklama, medyada da geniş bir yer bulmuştu.

İrem Helvacıoğlu, instagram sayfasından yaptığı açıklamada, çok isteyerek katıldığı ve büyük bir keyifle sahneye çıktığını, ancak yapımcının Nefes karakterine zarar verebileceği söylemi üzerine muvafakat sağlanamadığını, bu yüzden de kendisinin şarkı söylediği o bölümün programdan kaldırılmasını istemek zorunda olduğunu belirten bir yazı kaleme almıştı.

İrem Helvacıoğlu’nun bu açıklamasıyla işaret ettiği yapımcı Osman Sınav ile Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu konuşmuş ve bu kez de karşı tarafın görüşüne köşesinde yer vermişti.

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılacak mı? Sosyal medyada şaşırtan mesaj! 10

Eyüboğlu’nun attığı başlık ise Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin canını sıkacak bir duruma dikkat çekmişti.

“İrem Helvacıoğlu ‘Nefes’siz kalabilir”…

Eyüboğlu, İrem Helvacıoğlu’nun sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımın, yapımcısıyla köprüleri attığının bir göstergesi olduğunu ifade etmişti.

Osman Sınav, konuyla ilgili olarak şunları söylemişti:

“Sosyal medyada yaptığı açıklamada yapımcısından üçüncü şahıs gibi bahseden Helvacıoğlu, ‘O Ses Türkiye’ye bize danışmadan başvurdu. Menajeri prodüksiyon ekibini arayıp dizinin şarkılarından birini söylemek için izin istedi. Şarkıdan önce kanala sorun bakalım izin veriyorlar mı dedim? Kanalın izin vermediği bildirilmesine rağmen çekimlere katılıp, şarkı söyleyince aramızdaki sözleşme gereğince kendisine ve TV8’e ihtarname yolladık.”

Bu gerginliğin ardından dizinin takipçileri merakla Helvacıoğlu’nun dizideki akıbetini bekliyor. Sezon arası veren dizinin çekimlerine kısa süre içinde başlanacağı öğrenildi. Helvacıoğlu, daha sonra konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Sosyal medyada ise dizinin takipçilerinin paylaştığı bazı mesajlar, dikkat çekti. İrem Helvacıoğlu’nun avukatı Özlem Bakırcı’dan bilgi almaya çalışanlar, attıkları mesajları ve gelen yanıtları da sosyal medyada paylaşıyorlar.
Mesajlara bakılırsa sette herhangi bir gerginlik yaşanmıyor ve Helvacıoğlu işine her zamanki gibi devam ediyor.

İşte o mesajlardan bazıları:

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılacak mı? Sosyal medyada şaşırtan mesaj! 11 İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılacak mı? Sosyal medyada şaşırtan mesaj! 12 İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılacak mı? Sosyal medyada şaşırtan mesaj! 13