Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ın Ömer’ini unutun! Barış Arduç, Kuzgun dizisinde bambaşka bir rolde!

Kiralık Aşk’ın Ömer’ini unutun! Barış Arduç, Kuzgun dizisinde bambaşka bir rolde!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Gupse Özay’ın Deliha filmiyle dikkatleri çeken ve sonrasında Kiralık Aşk dizisindeki Ömer karakteriyle bir anda yıldızı parlayan Barış Arduç, Star TV’nin yeni dizisi Kuzgun ile ekrana dönüyor.

Çekimleri kısa bir süre önce Ürgüp’te başlayan Kuzgun dizisinde Barış Arduç, Kiralık Aşk’taki Ömer’i tamamen unutturacak bir rolle geliyor.

Burcu Biricik ile baş rolde oynayan Barış Arduç, geçtiğimiz yıl Star TV ile bir anlaşma yapmış ancak kanalın yayınlanan dizilerinde içine sinen bir proje olmayınca iki sezondur ekranda yer alamamıştı.

Hayranlarının büyük bir merakla beklediği Barış Arduç, Ay Yapım’ın yeni dizisi Kuzgun’da bu kez farklı bir karakteri oynayacak.

Kiralık Aşk'ın Ömer'ini unutun! Barış Arduç, Kuzgun dizisinde bambaşka bir rolde! 7

Romantik komedi dizilerinde görmeye alıştığımız Arduç, bu kez, polis olan babası Yusuf Cebeci’nin intikamının peşine düşen Kuzgun karakterini oynayacak.

Babasının ölümünden sonra 20 yıl boyunca intikam almayı bekleyen Kuzgun, küçük yaşlarda ailesinden koparılıyor.

Kendisine verilen Akça adıyla başka bir kimlikle yaşıyor. Korumalık yapan Kuzgun, babasının ve ailesinden koparıldıktan sonra yaşayamadığı çocukluğunun intikamını alabilmek için İstanbul’a dönecek.

Ürgüp’te başlayan çekimler, Kuzgun’la birlikte İstanbul’da devam edecek. Burcu Biricik ise Kuzgun’un çocukluk aşkı olan Dila Bilgin’i oynuyor. Avukat olan Dila ve Kuzgun’un yıllar sonra yolları yeniden kesişecek.

Dila, Kuzgun’un intikam için geldiği İstanbul’da onun en büyük destekçisi olacak. Dizi aksiyon sahneleriyle dikkat çekerken, Kuzgun ve Dila’nın da çocukluk halleri zaman zaman ekrana getirilecek.