Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu’nun Nefes’le alakası yok! Sen Anlat Karadeniz’in yıldızına bir de böyle bakın!

İrem Helvacıoğlu’nun Nefes’le alakası yok! Sen Anlat Karadeniz’in yıldızına bir de böyle bakın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de fırtınalar estiren Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu, neredeyse yeni keşfedilmiş gibi!

Daha önce başka dizilerde de rol almasına ve belli bir hayran kitlesi olmasına karşın, Nefes karakteriyle ekrana geldikten sonra bambaşka bir üne kavuşan İrem Helvacıoğlu, şimdilerde bu sevginin keyfini sürüyor olsa gerek!

Helvacıoğlu’nun çok yakın arkadaşı olan Vlogger Sebile Ölmez ile Sen Anlat Karadeniz dizisinden önce çektikleri videolar, büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz yıl çekilen kimi videoları yeni keşfeden izleyiciler, Helvacıoğlu’nun Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakterinden sonra yorum yağdırmaya başladılar.

İrem Helvacıoğlu'nun Nefes'le alakası yok! Sen Anlat Karadeniz'in yıldızına bir de böyle bakın! 7

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Eğlenceli içeriklerin bulunduğu bu videolarda Helvacıoğlu’nu izleyenler, onun Nefes’ten ne kadar farklı bir karakter olduğunu da görebiliyorlar.

Kimi zaman alışverişle ilgili tüyolar veren, kimi zaman makyaj yapan, kimi zaman güneş gözlüğü modelleri gösterilen videolarla izleyenleri eğlendiriyorlar.

Bu arada yorumlar arasında İrem Helvacıoğlu’nun ayrı bir Youtube kanalı açmasını tavsiye edenlerin de çok fazla olduğu görülüyor.

Sen Anlat Karadeniz’de kazandığı ünden sonra, onu daha çok görmek ve tanımak isteyen izleyenler, sosyal medyada etkinleşmeye çağırıyorlar.

İşte Helvacıoğlu’nun o videolarından biri: