Ana sayfa Dizi Haberleri İsimleri Seul’de yarışan Destan dizisi ile Ebru Şahin’in talihsizliği de bu kadar olur!

İsimleri Seul’de yarışan Destan dizisi ile Ebru Şahin’in talihsizliği de bu kadar olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 Ağustos’ta Seul Uluslararası Drama Ödülleri organizasyonu tarafından yapılan duyuruda Türkiye’den 3 dizi ve 3 ünlü oyuncunun adaylar arasına kaldığı ortaya çıktı. Bu dizilerden birisi Mahkum, diğeri Aziz ve üçüncüsü de Destan oldu.

Oyunculardan ise erkeklerde sadece Murat Yıldırım adaylık alırken, Ebru Şahin ile Burcu Biricik de ‘en iyi kadın oyuncu’ için yarışıyor. 11 ülkeden toplam 24 eser ve 30 bireysel adayın seçilmesi ve Türkiye’den 3 dizi ve 3 oyuncunun adaylara arasında bulunması büyük bir başarı oldu.

Destan dizisinin durumu ise şaşırtıyor. Türkiye’de final bölümü yapılıp sonrasında yayından kaldırılması ihtimali konuşulurken, Seul’de ise Destan dizisi ‘en iyi dizi’ kategorisinde yarışma hakkını elde etti. Aynı şekilde ‘en iyi kadın oyuncu’ adayları arasında yer alan Ebru Şahin de, bu noktaya Destan dizisindeki Akkız karakteri ile geldi.

İsimleri Seul'de yarışan Destan dizisi ile Ebru Şahin'in talihsizliği de bu kadar olur! 8

Türkiye’de Destan dizisi üzerinde karabulutlar dolaşırken, Güney Kore’nin başkenti Seul’de ise dizinin ve başrol oyuncusunun adaylık için yarışacağının ortaya çıkması büyük bir tezatlık olarak dikkatleri çekiyor.

Destan dizisi dünyanın birçok ülkesinde geniş bir izleyici kitlesini etkileyen bir proje oldu. Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın kendisine ait bir hayalin diziye dönüşmesi ile ortaya çıkan Destan’ın hikayesi dokuzuncu yüzyılda geçiyor.

Bir kadın kahramanın hikayesinin anlatılması nedeniyle Hercai gibi 3 sezon süren zorlu bir yolculuktan sonra Ebru Şahin’in yeniden setlere dönmesi de Akkız karakterinin orijinalliği nedeniyleydi.

İsimleri Seul'de yarışan Destan dizisi ile Ebru Şahin'in talihsizliği de bu kadar olur! 9

Ancak tek sezonluk bir proje olarak kalma ihtimali bir hayli güçlü olan Destan dizisinin bu noktaya sürüklenmesi de şaşırtıcı bir durum oldu.

Seul’de yarışan diziler ve oyuncular arasında kimin birinci olduğunu 22 Eylül’de öğrenebileceğiz. Ancak gelişmelere bakılır ise o tarihte şayet Destan veya Ebru Şahin ödül kazanmış olursa, daha da garip bir durum ortaya çıkacak.

Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde birincilik alan ama yayından kaldırılan bir dizi ve başrol oyuncusu durumuna düşecek olmak da büyük bir talihsizlik olurdu.

Sonuçlar açıklanana kadar Destan dizisinin akıbeti netleşmiş olacak. Belki de Ebru Şahin bir başka dizisinin başrol kadın oyuncusu olarak anlaşma bile yapmış olabilir.