Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı dizisi özlemini böyle giderdi!

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı dizisi özlemini böyle giderdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisi büyük beğeni ile izlendi ve ilk sezon da Haziran ayında tamamlandı. İsmail Demirci ile Aslıhan Güner’in uyumlu halleri bu başarının da en önemli sebeplerinden birisiydi. Dizide enerjileri ile göz dolduran iki ünlü isim, sosyal medyada da zaman zaman atışmalarıyla dizideki Yıldız ve Kuzey karakterlerini hatırlattı.

Bir süredir tatilde olan İsmail Demirci, instagram hesabımdan diziden bir fotoğrafını yayınladı ve rol arkadaşı Aslıhan Güner’e seslendi. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı da dizinin hayranlarından büyük destek gördü. Demirci, “Kuzey kaptan konuşuyor. Yıldız kaptan ses ver. Orada olduğunu biliyorum” diye mesaj bıraktı. Aslıhan Güner’den haber yayına hazırlandığı sırada henüz bir yanıt gelmemişti.

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı dizisi özlemini böyle giderdi! 7

Yeni sezonda da Cumartesi akşamlarının eğlencesi olmaya aday olan Kuzey Yıldızı dizisinin çekimlerinin Ağustos ayında başlaması bekleniyor. 2. sezondan ilk bölümün ise Eylül ayında izleyicilerle buluşacağı tahmin ediliyor.

Dizinin hayranları bıraktıkları mesajlarda “Sizi çok özledik” diye yazdı. Haziran ayında dizinin 2 bölümü yayınlanmıştı. Ancak reytinglerin düşük gelmesi nedeniyle başka bölüm yayınlanmadı ve aniden final kararı alındı. Show TV, diziyi reytinglerin düşük seyrettiği yaz aylarında harcamamak için bu kararı aldı.