Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel huzuru buldu! Merve Boluğur ve Yüsra Geyik güzellik saçtı!

Bergüzar Korel huzuru buldu! Merve Boluğur ve Yüsra Geyik güzellik saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Ünlü oyuncular Bergüzar Korel, Merve Boluğur ve Yüsra Geyik’in tatilleri devam ediyor. 3 ünlü oyuncu da hem huzurlu hem de mutlu… Boluğur ve Geyik’in güzelliklerini sergiledikleri fotoğraflar ise büyük ilgi gördü.

Eşi Halit Ergenç, oğulları Ali ve Han ile birlikte tatile çıkan Bergüzar Korel, mutluluğunu her daim sergiliyor.Oyuncu, sosyal medyadan da huzurlu ve güzel bir tatil yaptığını paylaşımlarına yansıtıyor. Gülümseyen fotoğrafı ile göz dolduran oyuncu, beğenileri de kaptı.

blank

Uzun süredir projelerde yer almayan hayranlarını üzen Merve Boluğur, “Güzelliğimin zekatını verdim” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Aslında bu söz, sosyal medyada takipçilerinin sıkça kullandığı söylemlere de bir yanıt niteliği taşıyordu.

blank

Arka Sokaklar dizisi sayesinde ekran önünde büyüyen isimlerden Yüsra Geyik de gençliğini ve güzelliğini her paylaşımında sergiliyor. Oyuncu zaman zaman da takipçilerini anlamlı sözlerle düşündürüyor..

“…Gerçeklikle ilgili ne bildiğimizden emin değilim. Sanırım gözümüzün gördüğüne, kulağımızın duyduğuna itaat etmeye devam edeceğiz.”

blank