Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı’nın setinde Aslıhan Güner’i fena yakaladı!

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı’nın setinde Aslıhan Güner’i fena yakaladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan aile komedisi dizisi Kuzey Yıldızı’nın kamera arkası, önünden daha komik anlara sahne oluyor! İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünü oynadıkları dizinin çekimleri, Ağustos ayının ortasında başlamıştı. Yeni sezona hazırlanan ekip, tatilden dönüp Ordu’ya gitti ve şu sıralar yeni sezon çekimleri sürüyor.

Bilindiği gibi Pandemi sürecinde karantina nedeniyle bir süre çekimleri durdurulan dizinin yaz boyu devam edeceği söylenmişti. Mayıs ayında başlayan ve bir kaç bölüm çekilen dizinin reytingleri beklendiği gibi gelmeyince sezon finali yapmıştı. Dizinin başrol oyuncularından İsmail Demirci, eşi Hande Soral ve arkadaşlarıyla mavi tur yaparken, Aslıhan Güner ise çalışmayı seçmişti.

Oyuncu, TRT için çekilen ve Bayram’da yayınlanan Hanımağanın Gelinleri isimli dizide Defne adında bir arkeoloğu oynayarak hayranlarını şaşırtmıştı. Oyuncu Balıkesir’de yapılan çekimlerin bitmesiyle tatile çıktı ancak 4 Ağustos’ta babasını kaybetti… Aslıhan Güner, bu acı olayın üstünden iki hafta sonra Ordu’ya gelerek dizinin çekimlerine başladı.

Şu sıralar sette yeni sezon için heyecanlı bir süreç devam ederken oyuncuların yaptıkları paylaşımlar ise takipçilerini heyecanlandırıyor. İsmail Demirci, ekran önündeki ‘komik adam’ durumunun yanında, kamera arkasında da hayli esprili bir kişilik! Yaptığı iki paylaşımla takipçilerini şaşırtan oyuncu, birlikte rol aldığı Aslıhan Güner ve dizide ablası Pembe’yi oynayan Zeynep Kankonde’nin eğlenceli hallerini takipçileriyle paylaştı.

Demirci, Aslıhan Güner’i sette kaldığı karavanı temizlerken yakaladı… Güner, karavanda güve temizliği yaparken eline elektrik süpürgesi ile İsmail Demirci’nin objektifine takıldı…

Zeynep Kankonde’yi ise ekipten uzun boylu bir kişinin yanında görünce bu esprili paylaşımı yaptı:

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı'nın setinde Aslıhan Güner'i fena yakaladı! 7