Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci’ye Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ı Uğur Güneş’ten mesaj var!

İsmail Demirci’ye Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ı Uğur Güneş’ten mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu İsmail Demirci, önceki sezon Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Orhan karakteri ile ekrandaydı. Geride bıraktığımız sezon ise Çarpışma dizisinde Galip olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

İsmail Demirci, yeni sezonda Aslıhan Güner ile birlikte yeni Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı’nda başrolde yer alıyor.

Kuzey karakterine hayat veren Demirci en büyük desteği de ailesinden görmekte. Kuzey Yıldızı dizisi 14 Eylül Cumartesi günü Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak.İlk bölümün fragmanı yayınlandı. Ordulu izleyiciler şive konusunun sıkıntılı olduğunu ve konuşmaların Rize şivesine benzediği eleştirileri yapsa da dizi bir hayli beğeni topladı.

İsmail Demirci, 1. bölüm fragmanını instagram hesabından paylaştı.

Eşi Hande Soral ile birlikte Bedirhan ve Bensu Soral kardeşler emojilerle Demirci’ye desteklerini iletti.

İsmail Demirci'ye Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş'ten mesaj var! 8

İsmail Demirci’nin hayranları da “Yolun açık olsun, bol reytingler alsın” diyerek heyecanla diziyi beklediklerini dile getirdi.

Tuan Tunalı, Çağkan Çulha ile Uğur Güneş de Demirci’ye destekte bulundu.

İsmail Demirci'ye Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş'ten mesaj var! 9

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakteri ile izlediğimiz Uğur Güneş, “Kardeşim hadi bol reytingler” diye yazdı.İsimsizler dizisinde Murat olarak izlediğimiz Çağkan Çulha da “Emeğinize sağlık paşa, gönlünüze göre olsun” notunu düştü.

İşte İsmail Demirci’nin paylaştığı dizinin 1. bölüm fragmanı:

14 Eylül. @showtv @kuzeyyildiziilkasktv

 

KUZEY YILDIZI NASIL BİR DİZİ?

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Karısının kendisini aldattığını ve tüm parayı alıp kaçtığını öğrenen Kuzey’in (İsmail Demirci) kızlarıyla birlikte köyüne geri döndüğü heyecan dolu tanıtımda, Kuzey’in geldiğini öğrenen Yıldız’ın (Aslıhan Güner) tepkisi sert oluyor.

Yıldız’ın yıllar önce kendisini terk eden Kuzey’e öfkesi dinmezken, ikilinin atışmaları eğlenceli anlara sahne oluyor. Kızlarıyla birlikte köyüne geri dönen Kuzey’e neler olacağı ise merakla bekleniyor. Dizi eğlenceli hikayesiyle şimdiden adından söz ettireceğe benziyor.

Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile Kuzey Yıldızı-İlk Aşk 14 Eylül Cumartesi saat 20.00’de Show TV’de başlıyor