Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Ege Şaşmaz’ın oyunculukta bu noktaya gelmesi hiç kolay olmadı!

İsmail Ege Şaşmaz’ın oyunculukta bu noktaya gelmesi hiç kolay olmadı!

tarafından ker_def

Güneşin Beklerken ile ünlenen ve Mehmetçik Kutül Amare dizisi ile yeniden ekranlara dönen yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz samimi sohbeti ve hayranlık uyandıracak kareleriyle Mag dergisine konuk oldu.

Çocukken hiperaktif birisi olduğunu anlatan Şaşmaz, Manisa’da doğup burada büyüdüğünü söyledi.

Oyuncu olma isteğinin küçüklük günlerine dayandığını anlatan Şaşmaz, “Oyuncu olma isteğim küçük yaşlardan beri vardı ve 8. sınıfta tiyatroya girdim. Daha sonra Manisa Belediye Konservatuarı’na birincilikle girdim, Manisa’da zor olacağını anlayınca İstanbul’a gelmeye karar verdim” diye konuştu.

İstanbul’a geldikten sonra zorlandığı dönemler olduğunu anlatan Şaşmaz, çok çalıştığını ve oyunculuk yapmak için büyük çaba harcadığını anlattı.

Şaymaz, şöyle konuştu: “İlk geldiğim dönemde birkaç reklam filminde rol aldım; “Güneşi Beklerken” ile ilk dizi projeme başlamış oldum ve şu an da geçen sezon başlamış olduğumuz Mehmetçik Kut’ül Amare dizisindeyim, her şey çok keyifli. Gelecekle ilgili çok fazla plan yapmayı sevmem. İyi şeyler yapmak istiyorum ve bunun için çabalıyorum.”

Yalnız olmayı seven birisi olduğuna değinen Şaşmaz, yalnız kaldığında yaptıklarını şöyle anlattı:

“Aslında genelde yalnız olmayı seven bir insanım. Evde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Sürekli kendimi farklı kaynaklardan doldurmaya çalışıyorum. Yalnız kaldığımda en çok film izliyorum sanırım. ”

Ünlü oyuncu dizi çekimleri çok yoğun olduğu için sinemayı düşünemediğini belki gelecek yaza yapabileceğini sözlerine ekledi.