Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Hacıoğlu bu nasıl bir oyunculuktur, her bölüm içimizi yakıyorsun!

İsmail Hacıoğlu bu nasıl bir oyunculuktur, her bölüm içimizi yakıyorsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Çocuk dizisi Salı akşamları izleyicilerle Star Tv ekranında buluşmaya devam ediyor. Gün değişikliği sonrasında reytingleri yükselen dizide Hasan, Efe gerçeğini öğrendikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Merve Çağıran, Serhat Teoman, Kenan Acar’ın başrollerinde yer aldığı Çocuk dizisinde öyle sahneler var ki, izleyiciler nefes bile almaya çekiniyor.

Özellikle de Hasan karakterine hayat veren İsmail Hacıoğlu, sergilediği performans ise izleyicinin gözünde yükseldikçe yükseliyor.

Her bölüm Hasan’ın izleyicilere gözyaşı döktürmek için bir sebebi var.

Yapılan yorumlarda da İsmail Hacıoğlu’na yönelik takdir dolu ifadeler görebilirsiniz.

“İsmail Hacıoğlu, adam hem karizmatik hem de bir numaralı oyuncu. İşini hakkıyla yapıyor, helal olsun” diyen bir dizi hayranı özellikle de Hasan – Efe sahneleri büyük merakla beklendiğine vurgu yapıyor.

İsmail Hacıoğlu bu nasıl bir oyunculuktur, her bölüm içimizi yakıyorsun! 7

Bir başka izleyici, “Her bölüm içimizi daha da çok yakıyorsun Hasan, nasıl oyunculuktur bu helal olsun” diyerek takdirlerini sunuyor.

“Gözlerim doldu, çok üzülüyorum Hasan’a, yazık hiç yüzü gülmemiş” diyenlerin yanı sıra “Tüylerim diken diken oldu” yorumunu yapanlar var.

Hasan’ın yüreği izleyiciyi ekran başında yakıyor, İsmail Hacıoğlu, Çocuk dizisini adeta sürükleyerek taşıyor…

Hasan rolünde İsmail Hacıoğlu’nun müthiş oyunculuğunu bir örneğini de 19 Kasım Salı günü yayınlanacak olan 10. bölümde göreceksiniz.

İşte 10.bölüm fragmanı, işte İsmail Hacıoğlu performansı: