Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran aşkının diziyle alakası yokmuş!

İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran aşkının diziyle alakası yokmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan Çocuk dizisinde rol alan Merve Çağıran, başarıla performansı ile göz doldurmuştu. Ünlü oyuncunun dizide rol gereği aşk yaşadığı Hasan karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu ile gerçek hayatta da birlikte olduğu ise geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı.

İsmail Hacıoğlu’nun Duygu Kumarki’den boşanmasının ardından iki ünlü oyuncu aşklarını sosyal medya paylaşımları ile duyurmuştu. Merve Çağıran, bu sezon için şu anda herhangi bir projesinin olmadığını söyledi.

Sokakta kameralara yakalanan ünlü oyuncu, “Düşünüyorum ama belki bir kaç ay içinde olur” diyerek yeni projeler baktığını anlattı. Pandemi döneminde kilo aldığını saklamayan oyuncu, 3-4 kilo kadar aldığını belirtti. “Korona yaradı” diyen Merve Çağıran, aşk konusunda ise bir şey söylemek istemedi.

Merve Dizdar, “Ayrıldınız mı?” şeklindeki soruya “Hayır yok öyle bir şey” diye yanıt verdi. Yuva yıkan kadın olarak lanse edilmesi ile ilgili soruda ise ünlü oyuncu, “Söylesem de zan altında kalacağım. O yüzden ben gerçeği veya olanları ne kadar anlatsam da, insanlara olağan ve doğal şekilde açıklamak etik olmaz. Bu konuda söyleyebileceğim bir şey yok. Özel hayatımla ilgili o kadar ayrıntılı konuşamam. Kimse konuşmaz” şeklinde konuştu.

Merve Çağıran, dizinin beraberliği getirdiği ile ilgili soruya ise “Öyle bir şey değil” diye yanıt verdi.