Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ya bravo, Mucize Doktor’a çelme takmayı başardı!

Bir Zamanlar Çukurova’ya bravo, Mucize Doktor’a çelme takmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Eylül ayı olmasına rağmen reytinglerin hala tam olarak toparlanmadığı bazı dizilerin elde ettiği sonuçların hala yeterli olmadığını gözlemliyoruz. Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri için de bu durum dikkat çekiyor.

Mucize Doktor, geçen sezon ekrana geldiğinde 15’li reytinglerin üzerine çıkan bir performans sergilerdi. Bir Zamanlar Çukurova da rakip kanalda 10’lu reytinglerin üzerine çıkabiliyordu. Ancak her iki dizinin de yeni sezonu dün başladı ve bu rakamlardan çok daha düşük oranlar elde edilebildi.

Mucize Doktor dizisi geçtiğimiz sezon tüm kategorilerde birincilik elde ederek Perşembe akşamlarının zirvesinde yer alıyordu. Ancak Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonda ilk çelmesini taktı. Total grubunda birincilik Bir Zamanlar Çukurova dizisine ait. Mucize Doktor ikinci olurken, 4. olan Master Chef Türkiye’nin de totalde düşüş sergilediği görülüyor…

Mucize Doktor tüm kategorilerde 7,5 üzerinde reytingler elde etti. AB ve ABC1 gruplarında birinci sırada yer alarak da müthiş başarısını tekrarlayacağını gösterdi. Elbette ki, önümüzdeki aylarda ekrana dönecek olan izleyicilerle bu oranlar daha da yukarıya çıkacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova'ya bravo, Mucize Doktor'a çelme takmayı başardı! 8

Bir Zamanlar Çukurova ise AB ve ABC1 kategorilerinde hem Mucize Doktor hem de Master Chef Türkiye’ye geçildi. Ancak, reyting sonuçlarının Mucize Doktor ile karşılaştırıldığında çok da kötü olmadığını söylemek durumundayız. Bu iki grupta Bir Zamanlar Çukurova, bir adım geriden rakibini takip ediyor.

6,90 ve 8 arası reytingler elde eden Bir Zamanlar Çukurova için 3. sezonun iyi başladığını söyleyebiliriz. Kanal D’deki Yeni Hayat dizisinin 2,4-2,9 arası reytinglerde gezindiği de görülüyor. Dizinin vites yükseltmesi devam edebilmesi için şartı gibi gözüküyor.

Fatih Portakal’ın ayrılığından sonra ise Fox TV Ana Haber’de bir geriye düşme durumu da dikkatleri çekiyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ise yine dikkate değer sonuçlar elde etti. İşte 17 Eylül Perşembe gününün ilk 10 program listesi.

Bir Zamanlar Çukurova'ya bravo, Mucize Doktor'a çelme takmayı başardı! 9