Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İsmail Hacıoğlu’na Zümrüdüanka dizisi büyük bir fırsat yarattı!

İsmail Hacıoğlu’na Zümrüdüanka dizisi büyük bir fırsat yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyza Şekerci’nin sunmakta olduğu Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası isimli program ekibi, Kapadokya’da çekimleri yapılan Zümrüdüanka dizisinin setini ziyaret etti. Setten manzaralar ve oyuncularla röportajlar da programda ekrana geldi. Büyülü atmosferi ile Kapadokya’nın güzelliklerinin de yansıdığı görüntüler izleyicilerden ilgi gördü.

İsmail Hacıoğlu, diziye Cihan karakteriyle katıldı. İkinci sezonda Gökçe Eyüboğlu ile birlikte ekipte yer alan Hacıoğlu, başarılı performansı ile göz doldurmaya devam ediyor.

Ekip ile iyi bir kaynaşma yaşayan oyuncu, “Ben sonradan geldim hikayeye, çok güzel karşıladı arkadaşlar, sağ olsunlar” diye konuştu. Geçen sezon Çocuk dizisinde çok başarılı işler yapan oyuncu, yeni rolünü de sevdi. İzleyiciler de Cihan karakterine hemen ısındı.

Boş zamanlarını da iyi şekilde değerlendirmek isteyen İsmail Hacıoğlu, bölgede gezilecek çok yer olduğunu hatırlattı. Oyuncu, boş zamanlarında gezilecek olan bu yerleri azaltmaya çalışıyor.

İsmail Hacıoğlu, “Çok tarihi bir yerdeyiz, gezilecek bir sürü yer altı şehri var” diye konuştu ve restoranların güzelliğine de vurgu yaptı.

Videoda dizinin setinden görüntüleri bulabilirsiniz.