Ana sayfa Sinema İsmail Hacıoğlu’nu çok zorlayan ve üzen yeni rol!

İsmail Hacıoğlu’nu çok zorlayan ve üzen yeni rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, yeni sezonda Mahkum isimli Fox TV dizisinde yer alacak. Oyuncu, Onur Tuna ve Seray Kaya ile birlikte etkileyici bir hikayesi bulunan dizide başrolde yer alıyor… Geçen sezon yine Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka isimli dizide yer alan oyuncu, yeni sezonda da aynı ekranı tercih etmiş oldu.

İsmail Hacıoğlu, bu projenin yanı sıra hem dijital dizilerde rol aldı hem de sinemada önemli bir yapımda bulundu. Hükümsüz dizisiyle Exxen’de izleyici karşısına çıkan oyuncu, sinemada ise Kesişme İyi Ki Varsın Eren Bülbül isimli dizinin başrolünde yer aldı…

Sinema filminde şehit başçavuş Ferhat Gedik karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu, çekimlerin kendisi için hem duygusal hem de yorucu olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “3 aylık bir süreçti. Bizim için biraz ağır geçti. Ama hikayenin gereği, çabuk çekilebilecek bir film değildi. Çok heyecanlıyız, bekliyoruz” dedi.

Çok duygusal anlar yaşadığını anlatan İsmail Hacıoğlu, izleyicilerin bolca ağlayacağı bir sinema filmi olduğunu sözlerine ekledi. Sinema filmi 29 Ekim tarihinde vizyona girecek.