Ana sayfa Sosyal Medya İspanya’da 3 Türk dizisi bir ilki başardı ve gurur tablosu oluşturdu!

İspanya’da 3 Türk dizisi bir ilki başardı ve gurur tablosu oluşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin pandemi dönemine rağmen yükselişi sürüyor… Birçok ülkede televizyon kanallarının aradığı hazır içerik olarak sunulan ve geniş kitleleri de etkileyen Türk dizileri son dönemde İspanya’da da gündemden düşmüyor.

Kadın dizisinin bu ülkede prime-time’da ekrana gelmesi ve çok geniş bir izleyici kitlesine oluşmasının ardından, bu sefer de Kızım dizisi benzer bir başarının sahibi olmuştu. Bu iki yapım sona erdi belki ama, Sen Çal Kapımı devam ediyor ve İspanya’da bu dizimiz de büyük işler başarıyor.

Kadın, Kızım ve Sen Çal Kapımı dizilerinin İspanya’daki durumunu gururla sunan Medyapım, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Türk dizilerinin hangi noktaya geldiğine de güzel bir örnek oluşturdu.

Medyapım tarafından yapılan paylaşımda şu detaya dikkat çekildi: “Kızım ve Kadın, Sen Çal Kapımı karşısında! Diziler İspanya’nin iki büyük kanalı Antena 3 ve Telecinco’da prime time’da rekabet ediyor!”

İspanya'da 3 Türk dizisi bir ilki başardı ve gurur tablosu oluşturdu! 7

Daha önce birçok Türk dizisi, farklı ülkelerde yayınlandı ama İspanya gibi çok geniş bir içerik ağının bulunduğu bir AB ülkesinde 3 Türk dizisinin prime-time’da yer alması ve birbirleri ile de rekabet etmeye başlaması bir ilk. İşte bu gelişme de hem Medyapım hem MF Yapım hem de Türk dizi sektörünün gurur tablosu oldu.