Ana sayfa Dizi Haberleri İspanya’da yayınlanan Kardeşlerim’in hiç akla gelmeyecek bir karakteri ülkeyi fethetti!

İspanya’da yayınlanan Kardeşlerim’in hiç akla gelmeyecek bir karakteri ülkeyi fethetti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayında Türkiye’de üçüncü sezonuyla ekrana gelecek olan Kardeşlerim dizisi yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Bir süredir İspanya’da gösterilen dizinin hiç akla gelmeyen bir karakteri ülkenin sevgilisi oldu.

Anne ve babalarının ardından ağabeylerini kaybeden üç kardeşin hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi İspanya’da fırtına estiriyor. Kardeşlerim dizisi birkaç ay önce İspanya’da Hermanos adıyla gösteriliyor. İspanyol izleyicilerin diziye olan ilgisi çok büyük.

İspanya’da yayınlanan Kardeşlerim’in hiç akla gelmeyecek bir karakteri ülkeyi fethetti! 7

Kardeşlerim dizisi daha çok genç oyuncularıyla dikkat çeken bir dizi. Özellikle de Onur Seyit Yaran ve Burcu Su Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Doruk ve Asiye karakterleri dizinin en sevilen iki ismi. Onur Seyit Yaran da yakışıklılığıyla İspanyolların kalbini kazanmış durumda.

Ancak dizinin bir karakteri daha var ki İspanya’da çok sevildi. Bu isim, dizide Orhan karakterine hayat veren usta oyuncu Cüneyt Mete. Üç kardeşin amcası olan ve son derece şefkatli bir karakter olan Orhan, Türk izleyiciler tarafından da çok sevilen bir karakter.

Sosyal medyada dizi yorumları yapan Deniz Tural’ın paylaşımına göre Cüneyt Mete, İspanya’da o kadar sevildi ki önümüzdeki günlerde yüksek tirajlı üç dergide röportajı yayınlanacak. Bu yayınlardan biri olan Diez Minutos dergisi, Cüneyt Mete’yle yaptığı röportajın ardından ünlü oyuncuyla çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Dizinin başrol oyuncularından Onur Seyit Yaran da kısa süre önce İspanya’nın ünlü magazin dergilerinden Semena’ya özel röportaj vermiş ve bir fotoğraf çekimi gerçekleştirmişti. İspanya’da yıldızı gittikçe parlayan Onur Seyit Yaran, bir süre önce yaptığı açıklamada İspanyolca öğrenmeye başladığını belirtmiş ve hedefinin İspanya olduğunu söylemişti.