Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü senarist Gülse Birsel bu sene yazı erken kapadı çünkü çok önemli bir nedeni var!

Ünlü senarist Gülse Birsel bu sene yazı erken kapadı çünkü çok önemli bir nedeni var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yazdığı senaryolarla komedi türünde pek çok dizi ve filme imza atan Gülse Birsel’in yeni projeleri uzun süredir bekleniyordu. Jet Sosyete dizisinin ardından bir süre dinlenen Birsel, hem oyunculuk yapıp hem de senaryosunu yazdığı diziyle birlikte çok yorulmuştu.

Gülse Birsel, yorulduğunu yaptığı sosyal medya paylaşımları ve röportajlarında da dile getiriyordu. Ekranda her bölümü 120 dakikayı geçen dizileri hem yazıp hem oynuyor olması, Birsel’i Jet Sosyete ile fazlasıyla zorlamıştı.

Yaz boyunca dinlenen ve tatil paylaşımlarıyla sosyal medyada aktif olan Gülse Birsel’in son paylaşımı hayranlarını oldukça mutlu etti.

Ünlü senarist Gülse Birsel bu sene yazı erken kapadı çünkü çok önemli bir nedeni var! 7

Ayna karşısında pozunu instagram hesabından yayınlayan ünlü senarist paylaşımına, ‘Yazı erken kapatıyorum bu yıl Çünkü…. Hiiihiii’ notunu düşüp kamera ve film emojisi bıraktı.

Gülse Birsel’in bu paylaşımı hayranlarını son derece mutlu etti. Binlerce yorum alan paylaşıma; ‘Yaşasın!’, ‘En güzel haber’, ‘Ohhh buna değer!’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Gülse Birsel’in hazır olan projelerinden birisi çok yakında hayata geçirilecek. Güçlü kalemi ile beğeni toplayan ünlü senaristin hikayesini yazdığı film Disney Plus için çekilecek. Gülse Birsel’in Yılbaşı ismini taşıyan filminin yapımcılığını BKM üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosu ise izleyicinin projeyi çok daha büyük bir merakla takip etmesini sağlayacak isimlerden oluşuyor. Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt, Ezgi Mola,  Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri de filmin oyuncuları arasında yer alıyor.

Böylesi güçlü ve özel bir kadro ile yoluna başlayan Yılbaşı filmi için izleyici merakla bekleyişe geçti! Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatılacağı filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapıyor.