Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbul Sokakları dizisi hakkında her şey!

İstanbul Sokakları dizisi hakkında her şey!

tarafından ker_def

istanbul-sokakları-dizi-fotoğraf-kapak
‘BİRBİRİNDEN UZAK DURMAYA ÇALIŞAN AŞIKLARIN HİKAYESİ’
Canlandırdığınız Nazlı nasıl biri?
Nazlı ailesinin tek çocuğu olan kalp hastası bir kız. Resim öğretmenliği okumuş ama atanamadığı için sokakta börek satıyor. Ailesi hastalığından dolayı sürekli üstüne titriyor, bu da Nazlı’nın hayatını kısıtlıyor. Nazlı ölüm korkusu olan bir kız ama ödlek değil. Sıkıntısının farkında ve çocukluğundan beri durumu kabullenmiş. Hastalığı dolayısıyla çocukluğunu yaşayamamış. Tek isteği hastalığı yenip hayata devam etmek.
Fırat’la karşılaştıktan sonra Nazlı’nın hayatında neler değişecek?
Fırat’la karşılaştığında mutlu olma isteği var. İşler ciddileşip gerçekten âşık olduğunu anladığında hastalığının acısıyla karşılaşıyor. Bu defa aşkından kaçmaya çalışıyor. Çok severken uzak durmaya çalışıyor Nazlı. Kavuşamadıkça büyüyen bir aşk yaşayacaklar.
Nazlı’yla Fırat’ın aşkı ekrana nasıl gelecek?
Didişmeler, kavgalar mı seyredeceğiz yoksa daha sakin mi olacak? Öyle sahneler var ki sadece iç sesleriyle konuşacaklar. İkinci bölümde aşkları daha ortaya çıkacak ama önce kendi içlerinde yaşadıkları aşkı göreceğiz. Bu senaryoda en sevdiğim şey iç sesleriyle konuşmaları. İçlerinden öyle güzel şeyler söyleyip dışarıdan birbirleriyle didişiyorlar. Sürekli kendileriyle çatışıyorlar. Öyle bir düğüm var ki yollarında, kavuşmaları çok zor olacak.
‘İstanbul Sokakları’nı insanlar neden seyretmeli?
Her tür insan ve yaşamı gösteriyor. İstanbul nasıl farklı hayatları barındırıyorsa dizi de öyle. Nazlı’nın hastalığı, Fırat’ın sorunları arasında masum bir aşk geliyor. İnsanlar ‘İstanbul Sokakları’nda tatlı bir İstanbul kokusu hissedecek.