Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbul Sokakları dizisi hakkında her şey!

İstanbul Sokakları dizisi hakkında her şey!

tarafından ker_def

nazelmas
‘SEYİRCİ SİBEL’İN SIRDAŞI OLACAK’

‘İstanbul Sokakları’nda Sibel’in nasıl bir hikâyesi var?
Sibel’in bambaşka bir hikâyesi var. Dizide Sibel, Cemil, Fırat ve Nazlı’nın arasında bir aşk dörtgeni var. Sibel, Fırat’a karşı bir şey hissediyor ama nişanlısı Cemil. Olaylara duygusal değil mantıklı yaklaşıyor. Kavuşmayan iki âşıktan daha çetrefilli bir durum var.
Sibel karakteri nasıl biri?
Sibel sorumluluklarına göre hareket etmek zorunda kalmış biri. Güçlü gözüken bir karakter ama içten çok kırılgan. Sibel bu hikâyede kalbinin götürdüğü hangi noktaya kadar gidebilecek, sınırlarını ne kadar zorlayacak bunu göreceğiz. Sibel hayatta iyi insanların da olduğunu Fırat’ı tanıyınca anlıyor. Bu yüzden Fırat onun için çok değerli. Sibel diğerlerinin yanında çok güçlü ama yalnız kalınca seyirci Sibel’in sırdaşı olacak.
Sibel’in hangi özelliğinde kendinizi buluyorsunuz?
Benim için de ailem her zaman çok önemlidir ama bu şekilde davranmayabilirdim. Buradan gördüğümüz ailesi Sibel’i o kadar da sevmiyor.
Seyirci bu dizide ne bulacak?
Dizinin ne anlattığından ziyade nasıl anlattığı önemli hale geldi. Artık seyircimiz çok deneyimli. Hayatın içinden, kendilerini karakterlerin yerine koyabilecekleri bir dizi. Bazı kelimeleri söylemek kolaydır ama yaşayınca anlamı oturur.
‘İstanbul Sokaları’nı bir cümleyle anlatın desem?
Birbirinden farklı parçaların oluşturduğu bir mozaik derim.
HT MAGAZİN