Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi çok özletti, başlasın artık!

İstanbullu Gelin dizisi çok özletti, başlasın artık!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin dizisinin hayranların reklam azlığı nedeniyle verilen bu aradan hiç memnun kalmadı. Dizilerinden uzakta kalan izleyiciler, “Çok özeldik, başlasın artık” diyerek yeni bölümleri sabırsızlıkla beklediklerini sosyal medyadaki paylaşımlarıyla göstermekte.

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 68. son bölümüyle 28 Aralık Cuma akşamı ekrana gelmişti. Reklamlar az olduğu 3 haftalık dönemde de ekranda yer almamıştı. Bu hafta ise dizinin 69. yeni bölümü 25 Ocak Cuma günü ekranda olacak.

Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizi yeni yılla birlikte ekrana ara vermek durumunda kalmıştı.

İstanbullu Gelin’de 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümden ilk detayları videodan izleyebilirsiniz.

Esma ve Garip konakta yapılan törenle evlenmişti. İkili balayı için gittikleri Uludağ’da romantik ve eğlenceli anlar yaşıyor. Garip’in Esma’ya ‘Senin için çılgın planlarım var’ demesi dikkat çekiyor. Yeni bölüm fragmanında, Esma ve Faruk ise annelerinin evlenmesinin ardından hayatlarını yeniden düzenliyor. Esma’nın ‘Sanki bildiğim her şey yanlıştı ve ben kaybolmuştum’ sözleri dikkat çekerken, Faruk ise ”Sadece benim hayatımın değil bu evin de merkezindesin artık. Annemden sonra bu evdeki her şey sana kalacak’ diyor.