Ana sayfa TV Programları İstanbullu Gelin dizisi hamam sahnesindeki göğüs frikiği izleyiciyi kızdırdı!!

İstanbullu Gelin dizisi hamam sahnesindeki göğüs frikiği izleyiciyi kızdırdı!!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin hamam sahnesindeki göğüs frikiği izleyiciyi kızdırdı!! Reyting rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisinin hamam sahnesindeki Dilara Aksüyek’in göğüs frikiği izleyenleri kızdırdı. Star TV’nin 2 bucuk sezondur yüzünü güldüren yapımlardan biri olan İstanbullu Gelin’de özellikle son bölümlerde ayar iyice kaçtı. Cuma akşamları ekrana gelen ve reyting listelerinde zirveyi kimseye kaptırmayan dizinin 68. son bölümünde yer alan hamam sahnesi izleyicinin kafasını iyice karıştırdı.

Magazin gündeminin başlıkları Söylemezsem Olmaz Programında konuşulmaya devam ediyor. Ece Erken ile Bircan Bali’nin sunuculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümünde önemli konu başlıkları vardı. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Ailece ekran başına geçip rahatlıkla izlenecek diziler arasında gösterilen istanbullu Gelin’de özellikle son bölümlerde yayınlanan bazı sahneler izleyiciye yok artık dedirtiyor. Esma Boran ile Garip Bey’in öpüşmesinden sonra Güneş ile Adem’in ateşli öpüşme sahneleri tam yetti derken kantarın pozunu kaçıran sahne arabada mastürbasyon sahnesi oldu.

ARABADA MASTÜRBASYONDAN SONRA…. 14 Aralık Cuma yayınlanan 66. son bölümüne, Osman ve yanındaki kadın arkadaşının arabadaki çay dökme sahnesi damga vurmuştu. İkilinin arabadaki duygusal sahnesinde Gülbin’in Osman’ın üzerine çay dökmesi ve temizlemeye çalıştığı anlar cinsel ilişki sahnelerini andırmıştı. Star tv bu görüntüleri yayından kaldırmıştı.

ŞİMDİ DE GÖĞÜS UCU TARTIŞMASI: Dizinin cuma akşamı yayınlanan 68. bölümünde ise izleyici hamam sahnesine takıldı. Tartışmanın fitilini ateşleyen ise İpek’in hamamda taktığı peştemal oldu.