Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde hayal kırıklığı yaratan karakter!

İstanbullu Gelin dizisinde hayal kırıklığı yaratan karakter!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin 50. yeni bölümü 18 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Özcan Deniz’in babalık izni nedeniyle dizisinin sezon finaline kadar daha az sahnelerinin olacağını daha önceki haberlerimizde vermeştik. Özcan Deniz’in canlandırdığı Faruk karakterine yönelik izleyicilerden ciddi bir rahatsızlık gözlemliyoruz.

Faruk, adeta hayal kırıklığı yarattı. “İdeal erkek” olarak birçok dizi izleyicisinin kalbini çalan Faruk karakterinin son yaşananlar karşısında ciddi bir tepki almaya başladığını gözlemliyoruz.

Süreyya’nın yine çok üzüleceği sahnelerin işaretleri 50. bölüm 1. fragmanıyla verildi.

Adem karakterine olan kızgınlık da izleyici yorumlarına yansımakta. İşte o yorumlardan birisi: “Adem, Faruk un kendisine karşı tedbir almasına neden bu kadar sinirleniyor anlamadım. Vicdan yapıyor ‘beni kabul etmiyorlar, hep şüpheleniyorlar’ diye… Ancak Boranları da hep hayal kırıklığına uğratıyor. Kendine acıdığı zamanlar gelecekteki kötü planlarını ve yapacaklarını unutuyor mu acaba? Hem kuyularını kazıyor hem de ‘bana güvenmiyorlar’ diye neredeyse ağlayacak duruma geliyor.”

İşte 50. bölüm 1. fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Faruk Hayatta mı? Faruk’a ulaşamayan Boran’lar iyice endişelenmeye başlamıştır. Esma, Adem’den şüphelenmektedir. Bir süre bekledikten sonra emniyet ile irtibata geçerler ve Faruk’un cüzdanına ulaşırlar. Adem kendisini aklamak için eski tanıkları ile irtibata geçerek Faruk’u bulmaya çalışır. Esma ise Akif’ten Adem ile ilgili dosyayı polise vermesini ister.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbullu Gelin dizisinde hayal kırıklığı yaratan karakter! 7

Vakit geçtikçe ümidini kaybetmeye çalışan Süreyya’nın en büyük destekçisi Esma Hanım olur. Süreyya’dan kendine anne demesini isteyen Esma Sultan bu hamlesi ile herkesi şaşırtır. Acı veren bekleyiş umulmadık bir isimden gelen haberle biter. Peki aldıkları haber doğru mudur? Faruk hayatta mıdır?