Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde izleyicinin korktuğu başına gelecek galiba!

İstanbullu Gelin dizisinde izleyicinin korktuğu başına gelecek galiba!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi İstanbullu Gelin’deki yeni gelişmeler, sürpriz gelişmelere de işaret ediyor.

Bir süre önce karısı ipek’ten ayrılmak isteyen Fikret, sekreteri Esra ile yakınlaşmıştı. İpek, her ne kadar Fikret’e kötü davransa da izleyenlerin Fikret’in onu aldatmaya hakkı olmadığı ile ilgili sosyal medyada pek çok eleştiri yapılmıştı.

Esra’nın diziden çıkmasını isteyen izleyenler bile vardı. Fikret’in ilk kez aşkı doyasıya yaşamasına rağmen, ekran başında diziyi izleyenler, en azından boşandıktan sonra bir ilişki yaşaması gerektiği kanısındaydı.

İstanbullu Gelin dizisinde izleyicinin korktuğu başına gelecek galiba! 8

Geçtiğimiz haftalarda Ada’nın kan hastalığının ortaya çıkması ve ilik nakli gerektiği ile ilgili durum ortaya çıkınca, İpek ve Fikret bu bölümde yeniden çocukları için bir araya gelmenin yollarını aradı. Esra’nın kendisini ani bir şekilde terketmesinden sonra Ada’nın hastalığıyla iyice çöken Fikret, Ada’ya bir kardeş yapma fikrine de sıcak baktı.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ancak izleyenlerin gitmesini istediği Esra, geri döndü. Geçtiğimiz haftalarda pek çok izleyicinin yaptığı tahmin de doğru çıkacak gibi duruyor. Yeni bölümde Esra’nın ilginç halleri, Fikret’i gelip görmek istemesi, çocuk kıyafetlerinin olduğu bir mağazada öyle kalakalması aslında Ada’ya çoktan bir kardeş geliyor olduğunun da habercisiydi.

İstanbullu Gelin dizisinde izleyicinin korktuğu başına gelecek galiba! 9

Haftalardır sosyal medyada Esra’nın diziden çıkması, Fikret’le yaşadığı ilişkinin doğru olmadığı ile ilgili yapılan pek çok yorum ve “Kesin Esra hamile kalır ve o bebeğin iliğine ihtiyaç duyulur” diyerek tahminler yürütenlerin de anlaşılan korktukları başlarına gelecek!