Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi için, sır gibi saklanan bir imaj çalışması yapılıyor!

İstanbullu Gelin dizisi için, sır gibi saklanan bir imaj çalışması yapılıyor!

tarafından zk zk
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’e kısa bir süre önce usta oyuncu Meral Çetinkaya’nın katılacağı haberi, sosyal medyayı da hayli hareketlendirdi.

Oynadığı tüm dizi ve filmlerdeki oyunculuğu ve performansıyla herkesin sevgisini, beğenisini kazanan Meral Çetinkaya’nın diziye katılacak olması, şimdiden büyük heyecan yaratmakta.

Çetinkaya’nın dizide kimi oynayacağı, nasıl bir imajla İstanbullu Gelin’de oynayacağı ile ilgili meraklar artıyor.

Gelen haberlerde Meral Çetinkaya’nın izleyiciye ters köşe yapacak bir rolle ekrana geleceği bilgisi verilmekte.

Medyatava’nın haberine göre, Esma’nın görümcesi Ülfet Kavaklı olarak İstanbullu Gelin’in 3. Sezonunda kadroya dahil olan Meral Çetinkaya yeni karakteri ile ters köşe yapacak. Şimdiye kadar görmeye alıştığımız tarzının dışına çıkacak olan Çetinkaya için sır gibi saklanan imaj çalışmaları yapılıyor.

İstanbullu Gelin dizisi için, sır gibi saklanan bir imaj çalışması yapılıyor! 7

Zengin bir dul olan Ülfet Kavaklı aile ile bağlarını koparmış İstanbul Nişantaşın’da yaşayan çok varlıklı bir kadın. Esma’nın eşi Fevzi Bey’in kız kardeşi olan Ülfet Kavaklı Pera mağazalarının sahibi ve tasarımcısı aynı zamanda.

Tüm kıyafetleri özel olarak tasarlanıp dikilen modern ve şık bir çizgisi olacak Ülfet Kavaklı karakteri için sanat ve kostüm grubu seferber olmuş durumda. Bayramdan sonra sete çıkacak olan İstanbullu Gelin’den gelecek yeni sezon fotoğrafları merakla bekleniyor.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN