Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde ortaya çıktı, izleyiciler ‘ben de isterim’ diye tutturdu!

İstanbullu Gelin dizisinde ortaya çıktı, izleyiciler ‘ben de isterim’ diye tutturdu!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi Star TV ekranında yolculuğuna devam ediyor.

Dizinin 48. bölümü 4 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de ekranda olacak.

48. bölümden 2. fragman yayınlandı. Adem’in psikoloğunun sözleri izleyicilerin aklına takılı kaldı. Birçok izleyici psikologun sözlerine adeta vuruldu.

“İnsanlar sevmeyi nasıl öğrenir sizce? Sevile sevile… Adem bey, haklı olmak yerine mutlu olmayı seçebilirsiniz” diyerek aslında dizinin takipçilerinin da aklına kar suyu kaçırmış oldu.

Birçok izleyici ‘Ben de böyle bir psikolog istiyorum’ diyerek yorumlarda bulundular.

İstanbullu Gelin dizisinde ortaya çıktı, izleyiciler 'ben de isterim' diye tutturdu! 7

Gerçekten insanlar haklı olmak yerine mutlu olmayı seçebilirler ve bunu seçtikleri zaman da dünyada her şey çok farklı olabilir…

Burcu’nun hamama girmesi izleyicileri çok mutlu etti. Bu sahnenin, Süreyya’nın eve ilk geldiğindeki hamam sahnesini hatırlattığını belirtelim. İzleyiciler zamanın hızlı akışını düşünüp ‘dizide o sahneden sonra neler oldu neler’ diyerek geçmişe doğru bir yolculuk yaptılar.

Ayrıca İpek ile Süreyya’nın iyi anlaşıyor olmaları da dizinin takipçilerini memnun etti.

“İstanbullu Gelin, kalbimsin. Cuma gününün göz bebeğisin. Hayatı sevmeyi bize öğreten bir sanat eserisin” diyen bir izleyicinin notu gülümsetti.

İstanbullu Gelin dizisinin en azından yarım sezon daha devam edeceği bilgisi gelmişti. İzleyiciler de dizinin bu sezon bitmemesini en azından önümüzdeki sezonun bir bölümünde bile olsa sürmesini istiyorlar.

İşte İstanbullu Gelin 48. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Akif’in Faruk’a öfkesi dinmiyor!

Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır. Faruk’la karşı karşıya gelen Akif için zor günler kapıdadır.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Boranlar kendi aralarında yaşanılanları hazmetmeye çalışırken İpek’in hamlesi Fikret’i büyük bir karara sürükler. Her şeye rağmen gerçekleştirilen lansmanda ise Boranları bambaşka bir sürece taşıyacak haber gelir.