Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinden ayrılan oyuncu, atv’nin yeni dizisinde ortaya çıktı!

İstanbullu Gelin dizisinden ayrılan oyuncu, atv’nin yeni dizisinde ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
İstanbullu Gelin dizisinde 2 sezon boyunca rol alan oyuncu, Atv ekranlarının iddialı yeni dizisiyle geliyor!

Dizide Fırat Tanış’ın oynadığı Adem karakterinin annesi Reyhan’ı oynayan Semra Dinçer, atv’de Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin’in başrolünde oynayacağı Yıllar Sonra dizisiyle anlaştı.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın verdiği habere göre Semra Dinçer, diziye konuk oyuncu olarak katılacak.

Dinçer’in oynadığı Reyhan, geçtiğimiz intihar ederek diziye veda etmişti. Reyhan’ın intiharından sonra Adem darmadağın olmuş ve yıllardır annesinin peşinden koştuğu intikam hırsıyla dolarak Boranlar’ın hayatını mahvetmişti.

Boranlar’ın köşklerini ellerinden alan ve tüm servetlerini kaybetmesine neden olan Adem’i intikam hisleriyle büyüten Reyhan, oğlunun intikamından vazgeçmesi nedeniyle intihar etmişti. Annesinin ölümünden sonra Adem, travmatik durumunu atlatmaya çalışırken bir anda yaşadığı bu ani intiharla her şeyi alt üst etmişti!

İstanbullu Gelin dizisinden ayrılan oyuncu, atv'nin yeni dizisinde ortaya çıktı! 7

Semra Dinçer kimdir?

Kuzey ve Güney dizisinde oynadıktan sonra ekranlarda yer almayan Semra Dinçer bugün gündeme geldi. Gözaltına alındığı ve ifade verdiği ortaya çıkan Semra Dinçer kimdir eşi kim? Semra Dinçer kaç yaşında nereli?

Semra Dinçer, 1965 Ankara doğumlu. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer “alaylı” diye tabir edilen işin mutfağında yetişmiş, birçok dizi ve sinema filminde roller almış, başarılı bir performans sergilemiştir. Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandırdı.

Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinin 2 sezonunda Reyhan karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Semra Dinçer’in oğlu da annesi gibi oyunculuk mesleğini seçti 25 yaşında olan Adil Can Demirel, Devlet Tiyatrosu’nda oynuyor.