Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisine bir oyuncu aranıyor!

İstanbullu Gelin dizisine bir oyuncu aranıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Fırat Tanış’ın oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin çekimleri yakında başlayacak.

Dizinin yeni sezonunda yeni değişiklikler ve sürprizler de izleyiciyi bekliyor.

Dizinin senaristleri bir süre önce sosyal medyadan verdikleri mesajda, yeni sezonun çok daha heyecanlı bölümlerle geleceği öğrenilmişti.

Aynı zamanda yeni sezonda Adem’in oturduğu terapi koltuğuna bu kez başka bir ismin daha oturacağı da senaristler tarafından açıklanmıştı.

Son olarak diziye usta bir oyuncunun katılacağı haberi gündeme geldi. Medyatava’nın haberine göre, Meral Çetinkaya, yeni bir karakter için diziye dahil oluyor. Çetinkaya’nın Boranlar’a yakın ve çarpıcı bir rolde yer alacağı belirtiliyor.

İstanbullu Gelin dizisine bir oyuncu aranıyor! 7

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bu arada diziye bir oyuncu arayışı daha sürüyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen bir habere göre, Süreyya ve Faruk’un kızları Yaz’ı oynayacak, daha önce hiç ismi duyulmamış bir küçük oyuncu arayışı sürüyor.

Yaklaşık 200’e yakın başvuru arasında, Yaz karakteri için seçim yapılması bekleniyor. Sezon sonunda Yaz bebeğin yeni doğduğu hallerini görmüştük. Dizide zaman atlaması yaşanacağı ve Yaz’ın büyümüş halini göreceğimiz anlaşılıyor!