Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinin Siren’i Defne Samyeli, yıllardır başaramadığını başardı!

İstanbullu Gelin dizisinin Siren’i Defne Samyeli, yıllardır başaramadığını başardı!

tarafından ker_def
Geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizilerden birisi de Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisiydi.

Ağustos ayının sonlarına doğru yeniden çekimlerin başlayacağı İstanbullu Gelin dizisinde Siren karakteriyle çok başarılı performans sergileyen Defne Samyeli, magazin gündeminin de vazgeçilmez isimleri arasında.

Özellikle Cem Yılmaz ile aşkıyla da gündemden düşmeyen Samyeli, dizi oyunculuğunun yanı sıra sahneye çıkmasıyla da dikkat çekmekte…

Küçüklüğünden bu yana müziğe karşı özel bir ilgisi olan Samyeli, Cem Yılmaz aşkı sayesinde yıllardır başaramadığını başarmaya başladı.

Sabah gazetesinin haberine göre bu aşk en çok da Defne Samyeli’ne yaradı.

Özellikle de çocukluğundan beri müzik yapmak isteyen, bir dönem Melih Kibar’la çalışıp bir de albüm çıkaran Samyeli’nin müzik sektöründe bir türlü istediğini bulamadığını; ancak sevgilisi Cem Yılmaz’ın popülaritesi sayesinde sektörde talep görmeye başladığı konuşuluyor.

CEM YILMAZ’DAN ÖNCE 5 BİN LİRA ALIYORDU

İstanbullu Gelin dizisinin Siren'i Defne Samyeli, yıllardır başaramadığını başardı! 7

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kimsenin ağzı torba değil tabii ama konuşanlar çok da haksız sayılmaz. Çünkü yakın bir arkadaşım; Bodrum’da bir mekanda çıkması için Defne Samyeli’ne menajeri aracılığıyla teklif götürmüş. Aldığı cevabı okuduğunuzda onun gibi siz de hayrete düşeceksiniz!

Defne Samyeli’nin tek gecelik program kaşesi 80 bin liraymış. Eğer dört program ve üstü olursa, o zaman gecelik kaşesi 30 bin lira olurmuş! Kış sezonunda Levent’te La Boucherie’de sahneye çıkan Defne Samyeli’nin o dönem gecede 5 bin lira kazandığı konuşulmuştu. Eğer bu rakam doğruysa; Cem Yılmaz aşkının kendisine yaradığı çok doğru. Baksanıza; sürekli işlerde bile tek gecelik kaşesini altıya katlamış durumda!