Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin final yapmaz ise önümüzdeki sezon hiçbir şey beklendiği gibi olmayabilir!

İstanbullu Gelin final yapmaz ise önümüzdeki sezon hiçbir şey beklendiği gibi olmayabilir!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin rol aldığı İstanbullu Gelin dizisinin 49. yeni bölümü 11 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’da Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

İzleyicilerin dizinin yeni bölümü öncesindeki mesajları sosyal medyada yer almakta…

Fikret’in düşmanca tavrının izleyiciyi bir hayli sıktığını yorumlardan gözlemlemekteyiz.

“Fikret, neyin çekememezliği ile İpek’e ortak oldu. İkisi de batacak, en çok bunu görmek istiyorum.” diyen bir izleyici Fikret karakterinin geldiği noktaya tepkili…

“Adem ile araları düzelsin diye böyle olmuş, Adem pişman olsun diye. Sonra mutlu sezon finali yapacaklar” yazan bir izleyici ise öngörüsünü paylaşmakta.

Faruk’un ortadan kaybolması üzerine izleyicilerin bazı öngörüleri var. Mesela soyguncuların onu kaçırdığı ve ölmediği yönünde. Fikret karakterine yönelik de sosyal medya yorumlarında ciddi bir tepki gözlemlenmekte… Birçok izleyici dizinin tadı kaçmadan final yapmasını istiyor.

Dizinin en az yarım sezon daha ekranda yer alacağı konuşulmakta. İzleyici ise merakta, “Herkes mutlu mesut, bundan başka önümüzdeki sezon neyi uzatacaklar ki, yeni oyuncular mı katılacak?” diyerek dizinin devam etmesinin gerçekçi olmayacağı görüşünde.

Birçok izleyici de dizinin bu sezon bitmesi gerektiğini, zira artık hikayenin sona yaklaştığını belirtmekte. İstanbullu Gelin dizisinin yarım sezon daha devam etmesine yönelik bir düşünce var. Ancak dizinin sıkı takipçileri tadında bırakılması gerektiği ve yarım sezonluk bölümün hayal kırıklığı olabileceği endişesini taşıyor.

“Fikret kına yaksın, konuşamıyor bile. İnşallah ölmez belki bu arada Adem’le araları düzelir” diyen bir izleyici ise hissiyatını aktarmakta.

İşte 49. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Akif’in Faruk’a öfkesi dinmiyor!

Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır. Faruk’la karşı karşıya gelen Akif için zor günler kapıdadır.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Boranlar kendi aralarında yaşanılanları hazmetmeye çalışırken İpek’in hamlesi Fikret’i büyük bir karara sürükler. Her şeye rağmen gerçekleştirilen lansmanda ise Boranları bambaşka bir sürece taşıyacak haber gelir.