Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin uğurlu geldi! İzleyici artık daha çok ekranda görmek istiyor!

İstanbullu Gelin uğurlu geldi! İzleyici artık daha çok ekranda görmek istiyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de özellikle son haftalarda hikayesi oldukça ön planda olan Fikret-İpek çifti izleyicilerin de dikkatinden kaçmıyor.

Son haftalarda yaşadıkları gerginlikleri bu bölümde geride bırakan çift sonunda birbirlerini anlayıp sorunlarını aştılar. İpek ve Fikret’i mutlu görmek izleyicileri de mutlu etti.

İstanbullu Gelin uğurlu geldi! İzleyici artık daha çok ekranda görmek istiyor! 8

Dizinin başından bu yana hırsları, kavgaları, birbirlerine alışma çabaları ile Süreyya ve Faruk kadar ideal çift olmayarak daha gerçekçi bir tablo çizen Fikret ve İpek izleyicilerin de favori çiftleri arasındaydı. Evliliklerinde birçok badire atlatan ve artık mutlu olmaları izleyiciler tarafından hevesle beklenen çift için artık daha güzel günler kapıda gibi görünüyor.

Tabi ki, bu karakterlere hayat veren Salih Bademci ve Dilara Aksüyek için de bundan sonra daha güzel projelerin kapıda olduğunu düşünebiliriz.

Bu dizideki karakterleri ile kariyerlerinin dönüm noktalarını yaşayan oyuncular kendilerine hatrı sayılır hayran kitlesi edindiler ve sektöre adlarını duyurdular.

Gerçi; Salih Bademci daha önce rol aldığı ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ ve ‘Kiralık Aşk’ dizileriyle sektörde tanınmış bir oyuncu olsa da, bu diziyle yerini oldukça sağlamlaştırdı.

İstanbullu Gelin uğurlu geldi! İzleyici artık daha çok ekranda görmek istiyor! 9

Daha önce ‘Merhamet’ dizisindeki Şadiye rolüyle tanınan Dilara Aksüyek için ise, bu proje ona başrol kapılarını açabilecek bir proje oldu denilebilir. Aksüyek, bu diziyle en az başrol oyuncusu Aslı Enver kadar iyi bir çıkış yaptı kariyerinde.

İzleyiciler özellikle son haftalarda oyunculuğu oldukça övgü alan oyuncuyu İstanbullu Gelin’den sonra da ekranlarda görmek istediğini belirtiyor.

Bakalım, bu dizinin oldukça şanslı geldiği oyuncuları kısa bir süre sonra final yapacak olan İstanbullu Gelin’den sonra nasıl projelerde izleyeceğiz?