Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin yeni sezonda inanılmaz bir düelloya sahne olacak!

İstanbullu Gelin yeni sezonda inanılmaz bir düelloya sahne olacak!

tarafından zk zk
Star TV’nin yeni sezonu merakla beklenen dizisi İstanbullu Gelin’de yaşanan gelişmeler izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Özellikle yeni oyuncuların kadroya katılmasıyla heyecan iyice doruğa taşındı. Hepsi merakla beklenen yeni karakterler arasında özellikle Meral Çetinkaya’nın oynayacağı Ülfet karakteri en çok merak edilen.

Usta oyuncunun Esma karakterini oynayan İpek Bilgin ile karşılıklı sahneleri muhtemelen ekranda bir oyunculuk düellosuna sahne olacak.

Oya Doğan, Vatan Gazetesi’ndeki köşesinde bakın İstanbullu Gelin’de Meral Çetinkaya’nın dönüşümünü nasıl anlatıyor:

İstanbullu Gelin yeni sezonda inanılmaz bir düelloya sahne olacak! 7

“Heyecan dorukta

Meral Çetinkaya’nın İstanbullu Gelin dizisine katıldığını ve bizi bu sezon inanılmaz bir oyunculuk düellosunun beklediğini yazmıştım. Ama bu kadarını ben de beklemiyordum. Meral Çetinkaya’nın canlandırdığı Ülfet karakterinin fotoğrafları geldi. Baksanıza siz bu kadına baktığınızda aklınıza Öyle Bir Geçer Zaman ki’deki Hasefe babaanne geliyor mu?

Bizimkiler’deki Ayla Hanım desem, ya da Binbir Gece’deki Peride, Muhteşem Yüzyıl: Kösem’deki büyücü İfrit’i hatırlattı mı? Hayır, işte hiçbirini hatırlatmıyor. Styling muhteşem olmuş. Bu farklılık, kendini tekrar etmeyen tavır İstanbullu Gelin’in yeni sezonuna dair heyecanımı artıyor. Esma Sultan ve Ülfet’in arasındaki savaşın kıyasıya geçeceği belli… Bakalım bu savaştan en çok zararı kim alacak?