Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Aslı Enver söze gerek kalmadan adeta mimikleriyle oynuyor!

İstanbullu Gelin’de Aslı Enver söze gerek kalmadan adeta mimikleriyle oynuyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de dün akşam 40. bölümüyle ekrana gelen İstanbullu Gelin’de yine heyecanlı gelişmeler yaşandı.

Esma’nın çocuklarının tepkilerini göz önüne alıp, ailesini dağıtmamak için Galip’le olan aşkına son vermesi beklenmiyordu.

Esma, her biri bir taraftan dağılmaya başlayan ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor ama yaptığı hatalar nedeniyle kimi zaman çocukları tarafından da tepkiyle karşılaşıyor.

Bu kez çocuklarını aynı masada toplayan Esma “Her ne olursa olsun küssek de kırılsak da yeri geldiğinde tek yürek tek yumruk olabilmemizde, gücümüzü hep birbirimizin arkasında durmaktan alıyoruz” diyerek başladığı konuşmasında masada oturan Süreyya’nın tavırları dikkat çekti.

Sürreyya’nın hamile olduğunu bilen Esma Hanım, onunla uzlaşmanın yollarını arıyordu aslında. Ancak Süreyya, Esma’nın hamilelikten haberi olduğunu ve bu sözlerin kendisine geldiğini çok da anlamamıştı.

İşte o anlarda Aslı Enver’in oynadığı Süreyya’nın Esma konuşurken yaptığı hareketler de ekran başındakileri hayli eğlendirdi. Aslı Enver, rolünü o kadar iyi oynadı ki konuşmasına bile gerek kalmadı. Sadece tavırları ve mimikleriyle ne hissettiğini anlattığı o sahneler de dizinin yeni bölümünde dikkat çekti.

İşte o sahne: