Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de izleyiciler uzun zamandır bu gelişmeyi bekliyordu!

İstanbullu Gelin’de izleyiciler uzun zamandır bu gelişmeyi bekliyordu!

tarafından ker_def

Star TV’nin Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden bir tanesi olan O3 Medya imzalı ‘İstanbullu Gelin’, bilindiği gibi son düzlüğü girdi. Final virajının göründüğü dizi 9 bölüm sonra ekranlara veda edecek.

Konuların hızlanıp yavaş yavaş bir çözüme kavuşacağı dizide sonunun ne olacağı en çok merak edilen karakterlerden bir tanesi de Dilara.

Yeni anne olan Dilara bilindiği gibi Adem ile olan evliliğinde çok sorun yaşamıştı. Adem’in annesine benzeterek hala üzmeye devam ettiği Dilara için izleyenler “Dizide mutluluğu en çok hak eden karakterden bir tanesi. Adem’i iyileştirebilmek için o kadar çabaladı ama şimdi sefasını Güneş sürüyor” gibi yorumlar yapıyor.

Adem’in Güneş ile mutlu bir ilişki yaşamasına sinirlenen izleyenler uzun zamandır Dilara’nın karşısına yeni bir karakter çıkmasını istiyordu.

İzleyenlerin istedikleri geçen hafta yayınlanan 77. bölümde gerçek oldu.

Dizinin kadrosuna katılan Anıl İlter bu bölümde ortaya çıktı.

İstanbullu Gelin'de izleyiciler uzun zamandır bu gelişmeyi bekliyordu! 7

Dilara’nın müzik okulundaki öğrencisi Arya’nın babası Mert karakterini canlandıran Anıl İlter ile Dilara arasında ilerleyen bölümlerde bir yakınlaşma olacağını tahmin ediliyor. Hatta ikilinin konuşmasından böyle bir sinyal verildi.

Bu duruma oldukça mutlu olan izleyenler ise; “Adem Dilara’yı üzdüğü için pişmanım diyor ama asıl pişmanlığı Arya’nın babasını görünce yaşayacak. Adam üstelik Adem’den de yakışıklı. İnşallah Dilara’nın kıymetini bilip onu mutlu eder” yorumlarını yapıyor.

Adem ve Dilara’yı sevip finalde onların yeniden bir araya gelmesini isteyen izleyenlerin sayısı az değildi ancak artık seyirciler bu iki karakterin yan yana gelmesini pek istemiyor gibi.  Dilara için de yeni bir karakter geldiğine göre finalde Adem ve Dilara’yı ayrı ayrı hayatlar kurmuş olarak görecek gibiyiz.

Bakalım, finalin adım adım yaklaştığı İstanbullu Gelin’de hikayenin bu kısmı nasıl çözümlenecek?

Dizide Dilara karakterini Neslihan  Arslan Adem karakterini ise Fırat Tanış canlandırıyor.