Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de öyle sahneler vardı ki komedi dizilerine taş çıkarttı adeta!

İstanbullu Gelin’de öyle sahneler vardı ki komedi dizilerine taş çıkarttı adeta!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’dün akşam 41. bölümüyle ekrana gelen dizide öyle sahneler vardı ki komedi dizisi izler gibiydik adeta!

Senem ve Akif’in düğünü öncesi düzenlenen kına gecesi dizinin dün akşamki bölümüne adeta damga vurdu ve ekran başındakileri gülmekten kırdı geçirdi.

Senem için düzenlenen kına gecesinde kızların eğlenceleri tavan yaparken bir anda Esma Hanım’ın çıkıp gelmesiyle herkes kalakaldı ama Esma Hanım’la birlikte içeri giren 3 dansçı erkeğin gelmesi ortalığı karıştırdı. Esma’nın ne olduğunu anlamadığı o anlardaki tepkileri gülmekten ekran başındakileri yerlere yatırdı adeta!

Esma’nın saçına duvak takan dansçıların ve Esma’nın halleri, kızları da çok güldürürken bu sırada Faruk ve diğer erkeklerin gelmesiyle ortalık bir anda gerildi. Eşlerini kıskanan erkekler geceyi bitirirken Aslı ve diğer kızlar duruma kahkahalarla gülmeye devam etti.

İşte o anlar:

Bu arada bir başka durum da Akif için ilginçti. Kızların kına gecesi yapacağı akşam eve gitmeyi planlayan Akif’e Faruk’un bir sürprizi vardı. Akif şirketten çıktığında başına bir çuval geçirip onu kaçırdılar. Ancak Akif ne olduğunu anlamadığı için korkuyla garip ve komik tepkiler veriyordu. Daha sonra olayın bekarlığa veda gecesi için Akif’e bir şaka olduğu anlaşıldı.

İşte Akif’in o komik hallerinden bir sahne: