Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de şok sözler: Çok üzgünüm!….. Faruk kayıp!

İstanbullu Gelin’de şok sözler: Çok üzgünüm!….. Faruk kayıp!

tarafından zk zk
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 11 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin rol aldıkları dizinin 49. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 48. bölümde, Boranjet’in lansmanında Faruk ortalıkta görünmemiş, Süreyya meraktan sürekli arayarak ulaşmaya çalışmıştı. Son anda telefon açılmış ve iki kişinin konuştuğu duyulmuştu.

Bu olaydan sonra herkes Faruk için endişelenmeye başlıyor. Bir anda Faruk’un ortadan yok olması herkesi şaşırtırken, Fikret’in verdiği tepki ise annesinin çok sinirlenmesine neden oluyor. Fikret, Faruk’un bilerek gelmediğini ve yine rol çaldığını söylerken, Esma, Faruk’la yarışmaktan önünü göremediğini söyleyerek oğluyla kavga ediyor.

İstanbullu Gelin'de şok sözler: Çok üzgünüm!..... Faruk kayıp! 7

Süreyya, büyük bir endişe ile Faruk’un bulunmasını beklerken, Esma, bu işte Adem’in bir parmağı olma ihtimalini düşünüp ona da göz dağı veriyor.

Geceden beri bulunamayan Faruk için herkes meraktayken kapıya gelen bir kişinin “Üzgünüm” sözleri herkesi şok ediyor. Gelen kişi kim? Faruk’a kötü bir şey mi oldu? Adam neden üzgünüm dedi?

Şimdi tüm bu soruların yanıtları için Cuma akşamını bekleyeceğiz.

Ancak diziyi takip edenler yeni tanıtımı izledikten sonra Faruk’un ölmüş olabileceğine ihtimal vermiyorlar. Muhtemelen bayılıp düşünce kapkaça uğradı ve bir şekilde birileri tarafından bulunarak hastaneye kaldırıldı.

İzleyenler, fırsatını bulur bulmaz Faruk’u arkadan vurmaya çalışan Fikret’e “Bu nasıl bir kardeş!” diyerek çok kızıyor.

Yeni tanıtımda konuyla ilgili bir ayrıntı olacak mı, bu kez de 2. tanıtım için heyecan dorukta!

İşte 49. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Akif’in Faruk’a öfkesi dinmiyor!

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır. Faruk’la karşı karşıya gelen Akif için zor günler kapıdadır. Boranlar kendi aralarında yaşanılanları hazmetmeye çalışırken İpek’in hamlesi Fikret’i büyük bir karara sürükler. Her şeye rağmen gerçekleştirilen lansmanda ise Boranları bambaşka bir sürece taşıyacak haber gelir.