Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Süreyya kabusu yaşayacak! Onu bu kabustan sürpriz bir isim çıkarıyor!

İstanbullu Gelin’de Süreyya kabusu yaşayacak! Onu bu kabustan sürpriz bir isim çıkarıyor!

tarafından zk zk

Star TV’de bu akşam İstanbullu Gelin dizisinin 81. bölümü ekrana gelecek. Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Süreyya’nın ağır bir depresyon geçirdiğini izleyeceğiz.

Geçmişiyle ilgili bildiği her şeyin, hatıralarındaki anne ve babasıyla ilgili olayların gerçek olmadığını öğrenen Süreyya, büyük bir iç çöküş yaşıyor. Anne ve babasının kaza yaptığı arabada teyzesi Senem’in de olduğunu ilk kez öğrenen Süreyya, perişan olacak.

Televizyongazetesi/Detay

Teyzesine gidip “Ne saklıyorsun?” diye soran Süreyya, geçmişiyle ilgili karanlıkta kalanları öğrendikçe hayatının bir yalan üzerine kurulduğunu görüyor.

Yataktan çıkmayan, alt üst olan Süreyya’ya yardım etmeye çalışan ve ne olduğunu anlamayan Faruk ise büyük endişe yaşıyor.

İstanbullu Gelin'de Süreyya kabusu yaşayacak! Onu bu kabustan sürpriz bir isim çıkarıyor! 7

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda Süreyya’nın Faruk’a “Ben kocaman bir yalanım. Kimim ben?” diyerek ağladığı o anlar dikkat çekti.

Bu süreçte kendi yolunu bulmasında ilk adımı atmasına sağlayacak kişi de sürpriz bir isim olacak.

Hayatıyla ilgili pek çok yalanı sonradan öğrenen Adem, Süreyya’ya ne yaşadığını anlatıp, ona sevdiklerine sarılması telkininde bulunacak.

Adem’in “Herşeyi olduğu gibi kabul ettim. Geçmişi rahat bırakmak için avuçlarımı açtım bir baktım yaralarım iyileşmiş. Biz neysek oyuz. geçmişimizde ne olduysa, her ne olduysa oyuz. Ben senin de kendinde yürüyecek gücü bulacağına inanıyorum. Hele insanın hayatında böyle ışık saçan kişiler varsa.” sözlerinin ardından gelen sahnede Faruk ve tüm aile üyelerinin restaurantın bahçesinde Süreyya’ya kucak açtıkları ve yüzünü güldürdüğü o anlar dikkat çekiyor.

Faruk’un Süreyya’ya “Sen hepimizin iyikisisin” sözleriyle Süreyya da çok mutlu oluyor.

İstanbullu Gelin finale doğru giderken yaşanan bu gelişmeler, Süreyya’nın iç çöküşüyle mutsuz bir son yaşanacağı izlenimini vermekte.

Diziyi takip edenler de sosyal medyada yaptıkları yorumlarda mutsuz bir son istemedikleri mesajlarını gönderiyorlar.

İşte İstanbullu Gelin 81. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Süreyya, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Süreyya, karşılaştığı geçmişiyle yüzleşmekte zorlanır. İçine kapanan Süreyya, Faruk ile bile duygularını paylaşmak istememektedir. Esma ve Garip şirkete gittiklerinde Adem ve Fikret’in yeni düzeni olan Happy Friday’e denk gelir ve onları sorumsuzlukla suçlar. Dilara ve Mert’in ilişkisi ise sınavlarına devam etmektedir. Açılış hazırlıklarıyla ilgilenen Faruk Süreyya’nın durağanlığını restoranla bağlantısı olduğunu düşünür. Süreyya ise geçmişi deşmeye devam eder ve hiç beklemediği bir sırla daha karşılaşır.