Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’deki Ülfet sırrını izleyici çözmüş olabilir mi? Tahmin tutarsa kimse şaşırmayacak!

İstanbullu Gelin’deki Ülfet sırrını izleyici çözmüş olabilir mi? Tahmin tutarsa kimse şaşırmayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezonun merakla beklenen dizilerinden olan İstanbullu Gelin, 54. bölümüyle Cuma akşamı ekrana geldi.

Sezon arasında yeni isimlerin katıldığı öğrenilen dizi, heyecanla izlendi.

Özellikle Ülfet karakteri büyük merak konusuydu.

Bir anda ortaya çıkan Ülfet, Esma’nın ölen kocasının kardeşiydi ama yıllar önce yaşanan bir olaydan sonra aile ile tüm bağlarını koparmıştı.

Boranlar’la hiç bir iletişime geçmeyen Ülfet’in yıllardır onlar üzerinde başka planlar kurduğu son sahnelerde anlaşıldı.

Ortak bir arazinin satışı için yanına gelen yeğenleri Fikret ve Faruk’u şaşkına çeviren halanın asıl hedefinde Esma vardı.

Uzun yıllardır bir kini içinde tuttuğu ve intikam almak için gününü beklediği anlaşılan Ülfet ile Esma’nın karşılaşmasında ilginç anlar yaşandı.

İstanbullu Gelin'deki Ülfet sırrını izleyici çözmüş olabilir mi? Tahmin tutarsa kimse şaşırmayacak! 8

İzleyici bu kinin arkasındaki nedeni çözmeye çalışıyor şimdi!

Adem’in de Boranlar’ı alt etmesi için Ülfet tarafından fişeklendiğini öğrendik ama Ülfet’i bu kadar delirten ve yıllarca almaya çalıştığı intikamın nedeni ne kimse anlamadı!

Fakat sosyal medyada tahminler arka arkaya geliyor.

Yapılan yorumlardan bir tanesi var ki çok olası görülüyor.

Ülfet’in gençliğinden beri Esma’yı çok kıskandığı, Esma’nın asaletli halinden eser bile olmadığı ile ilgili değerlendirmeler yapılırken bir de Esma ve Ülfet’in arasındaki sorunun Garip olduğu ile ilgili tahminler havada uçuştu.

Esma’nın kocasıyla evlenmesine Ülfet’in ön ayak olduğu dizinin geçmişe dönüldüğü bir sahnesinde ortaya çıkmıştı.

Ülfet’in Esma’ya, Garip ile ilişkisi olduğu dedikodularını duyduğunu ama abisine çok yakıştığı için ailesine gelin olarak Esma’yı önerdiğini, Garip gibi asil bir aileden gelmeyen bir kişiyle Esma’nın işi olamayacağını söylediği sahne, akıllarda soru işareti bıraktı.

İstanbullu Gelin'deki Ülfet sırrını izleyici çözmüş olabilir mi? Tahmin tutarsa kimse şaşırmayacak! 9

Esma’nın, Garip’e olan aşkının önüne Ülfet’in geçtiği ve onun abisiyle evlenme konusunda aileyi ikna ettiği anlaşılınca, herkes Ülfet’in Garip’e aşık olabileceği, bu nedenle Esma’yı bu kurnazca manevrayla aradan çıkardığını düşünüyor.

Bakalım hikaye gerçekten bu yöne mi evrilecek? Esma ve Garip aşkının katili Ülfet mi çıkacak? Ülfet’in elde etmek için uğraştığı Garip ona yüz vermeyince, Esma’ya kini daha da mı büyüdü?

Henüz bu intikamın nedenini bilmiyoruz ama isabetli bir tahmin gibi duruyor izleyicilerin bu yorumları. Hep birlikte izleyip göreceğiz.

İşte Meral Çetinkaya ve İpek Bilgin’in, 54. bölümdeki hesaplaşma anları: