Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in gelmiş geçmiş en unutulmaz sahnesiydi! O ne acemilikti öyle?

İstanbullu Gelin’in gelmiş geçmiş en unutulmaz sahnesiydi! O ne acemilikti öyle?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin 59. bölümünde iki usta oyuncu İpek Bilgin ve Tamer Levent’in hayat verdikleri Garip ve Esma sahnesi, defalarca kez izlenecek kadar etkiledi izleyiciyi.

Esma’nın DNA testi meselesinden sonra, hayatı boyunca sevdiği tek adam olan Garip’e koşup evlenme teklifi etmesi herkesi şaşırtmıştı.

Bu ani teklif karşısında Garip ne yapacağını bilemeyince, Esma, büyük bir çöküş daha yaşamış ve İstanbul’u terkedip Bursa’ya konağa gidip odasındaki yatağa hayal kırıklıkları içinde uzanmıştı.

Faruk’un onu bulup İstanbul’a getirmesinden sonra, Süreyya’nın hazırladığı doğum günü sürprizinde, mekanı polislerin basması ve karakola düşmeleriyle, hayli komik anlar yaşanmıştı.

İstanbullu Gelin'in gelmiş geçmiş en unutulmaz sahnesiydi! O ne acemilikti öyle? 7

Gerçi bu duruma bir tek Esma gülememişti. Onları kurtarmaya gelen Garip’e karşı da mahçup olmuştu.

Ancak herkes eve gidip Esma ve Garip başbaşa kaldıklarında, bambaşka bir an yaşandı.

Garip, Esma’nın evlenme teklifini reddettiğini düşünmesine karşın, aslında şok yaşadığını anlatmaya çalıştı.

Hayatı boyunca beklediği tek kadın olduğunu söylediği Esma’ya öyle bir evlenme teklifi yaptı ki bu iki orta yaşlı ama aşık insanın biraz da utana sıkıla yaşadığı o anlar, izleyicinin aklından kolay kolay çıkmayacak.

İpek Bilgin ve Tamer Levent gibi iki usta oyuncu, sahneyi o kadar güzel oynadı ki izleyicilerin defalarca yeniden seyredecekleri bir sahneye imza attılar.

O anda çalan müzik, durumu espriye vurma halleri, utangaç ama aşık davranışları, çekingen ve acemi halleriyle  hem çok güldürdüler hem de romantik anlara imza attılar.

Liseli aşıklar gibi birbirlerine bakan, duruma gülen ama yaşanmışlıkların derinliğiyle kahkaha atmayı da becerebilen bu acemi aşıkların evlenme teklifi, hem onları hem mde ekran başındakileri çok güldürdü.

İşte izleyicinin uzun süre unutamayacağı o sahneler…