Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in İngiliz Kraliyet ailesiyle ilgisi ne?

İstanbullu Gelin’in İngiliz Kraliyet ailesiyle ilgisi ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Şu sıralar Star TV’deki İstanbullu Gelin dizisinin İngiliz Kraliyet ailesine benzetilmesiyle ilgili sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yapılıyor.

Esma Sultan’ın Kraliçe Elizabeth’e benzetildiği bir fotoğrafta, Süreyya da istenmeyen gelin Meghan’a benzetiliyor.

Kraliçe’nin Meghan’a bakışlarının tüm dünyada medyaya haber olmasıyla, Esma ve Süreyya arasındaki bakışmalara benzetildi.

İstanbullu Gelin'in İngiliz Kraliyet ailesiyle ilgisi ne? 7

Geçtiğimiz günlerde Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğün fotoğraflarıyla, İstanbullu Gelin’deki Esma ve Süreyya’nın fotoğraflarının yan yana getirilerek yapıldığı bir paylaşım hayli güldürmüştü.

Meghan’ın oyuncu ve model olmasından yola çıkan izleyiciler, marjinal bir gelin olmasını, Süreyya’nın da şarkı söylemesi ve konakta dizinin ilk başlarında istenmeyen gelin olmasıyla bağdaştırıyor.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kraliçe Elizabeth’e tavırları ve saçlarıyla da çok benzeyen Esma Hanım ve Süreyya arasındaki iletişim, Kraliçe ve torunun eşi olan yeni gelini Meghan arasındaki çekişmeye benzetiliyor.

Bir başka izleyici de sosyal medyada yaptığı paylaşımda kraliyet ailesinin fotoğrafına, İstanbullu Gelin karakterlerinin resimlerini koyunca, ortaya ilginç ve komik bir durum çıktı.

İşte o iki paylaşım: