Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in küçük oyuncusu büyüklerine taş çıkartıyor! Yine hüngür hüngür ağlattı!

İstanbullu Gelin’in küçük oyuncusu büyüklerine taş çıkartıyor! Yine hüngür hüngür ağlattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

STar TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de dikkat çeken pek çok isim arasında Emir’i oynayan küçük oyuncu Orhan Eşkin de var. Özcan Deniz’in oynadığı Faruk’un hiç bilmediği oğlu olarak diziye girdi.

Özge Borak’ın oynadığı ve bir süre önce dizide ölen Begüm’ün yıllarca varlığını sakladığı oğlu Emir diziye bir geldi pir geldi! Annesinin ölümünden sonra Süreyya’ya herkesten daha çok çektiren Emir, sonunda pes etti.
İstanbullu Gelin'in küçük oyuncusu büyüklerine taş çıkartıyor! Yine hüngür hüngür ağlattı! 8
Geçtiğimiz hafta okulundaki bir etkinlikte annesini anlatırken, babası ve annesinin bir araya gelmesini üvey annesi Süreyya’nın engellediğini söyleyerek herkesi üzmüştü. Emir’in verdiği sert tepkilerden sonra Süreyya, Emir’e yaklaşmak için her yolu denedi ancak başarılı olamadı.

Son bölümde Süreyya ile mesafelerini kıran Emir’i oynayan küçük oyuncu o kadar başarılı ki dizinin dikkat çeken isimlerinden birisi haline geldi.

Yine son bölümde bateri çaldığı sahnede müzisyenliğini de konuşturan Orhan Eşkin, kamera karşısında o kadar rahat ki ilerleyen yıllarda onu çok daha başarılı işlerde göreceğimiz şimdiden belli. Televizyon ekranlarındaki dizilerde rol alan çocuk oyuncuların pek çok büyüklerine de parmak ısırttığını söylemek gerek. Orhan Eşkin de bu küçük oyunculardan birisi.
İstanbullu Gelin'in küçük oyuncusu büyüklerine taş çıkartıyor! Yine hüngür hüngür ağlattı! 9
42. bölümde ise bir sürpriz yaşandı. Elinde kırmızı balonlarla Süreyya’ya sürpriz yapan Emir, herkesi hem çok şaşırttı hem de çok mutlu etti. Süreyya, onca çabasının sonuç vermesinden çok mutluydu. Esma Hanım ve Faruk da bu manzaraya sevinçle baktılar. İzleyenler sosyal medyada uzun süredir bu anı beklediklerini belirtirken bazıları da bunun altından Emir’in başka bir planı çıkacağından endişelendiklerini dile getirdiler. Ancak dizinin bu sahnesi izleyen herkesi adeta ağlattı. Emir’in ‘Seninle barışabilir miyiz Süreyya’ diyerek sarıldıkları an herkesi gözyaşlarına boğdu.

İşte o çok mutlu eden sahne: