Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in sıkıntılı sezonuna, Ülfet’in karanlık sırlarını açığa çıkaracak bir çare geliyor!

İstanbullu Gelin’in sıkıntılı sezonuna, Ülfet’in karanlık sırlarını açığa çıkaracak bir çare geliyor!

tarafından zk zk
Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonuna kimi eleştiriler gelmeye başlamıştı.

Geçtiğimiz sezondaki tadı bulamayan izleyici, sosyal medyada düşüncelerini sıklıkla dile getirmeye başladı.

Boranlar’ın iflas edip İstanbul’a yerleşmesiyle dizinin aynı tadı vermediğini söylüyordu izleyiciler.

Özellikle Ülfet karakteri tam anlaşılamıyordu. Ancak görünen o ki geçtiğimiz günlerde diziye dahil olacağı öğrenilen Yeşim Salkım’ın oynayacağı rol ile birlikte bazı şeyler değişecek.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın konuyla ilgili neler söylüyor:

İstanbullu Gelin'in sıkıntılı sezonuna, Ülfet'in karanlık sırlarını açığa çıkaracak bir çare geliyor! 7

“Salkım İstanbullu Gelin’de

İstanbullu Gelin’i ne kadar severek izlediğimi sanırım artık herkes biliyor. Ama bu sezon ne yazık ki eski tadı alamıyorum. Sanki bizim dizi gitti, bambaşka bir dizi geldi. Dizinin müdavimi ne kadar arkadaşım varsa arayıp bana aynı yorumu yaptı. Fakat bu dizinin ben de kredisi çok yüksek.

O nedenle her yeni gelişme heyecanlandırıyor. Cuma akşamı diziye konuk oyuncu olarak Yeşim Salkım dahil oluyor. Yeşim hem şarkıcılığını, hem oyunculuğunu, hem de insanlığını çok sevdiğim bir arkadaşımdır.

Diziye yeni bir soluk getireceğine inancım tam. Zaten diziye girdiği karakter Ülfet’in tüm karanlık sırlarını biliyor. Bunları açığa çıkarması halinde izleyici rahat bir nefes alacaktır. İstanbullu Gelin’e hoş geldin Yeşim.”