Ana sayfa Sosyal Medya İşte Öykü Karayel ve Can Bonomo’nun oğulları Roman…

İşte Öykü Karayel ve Can Bonomo’nun oğulları Roman…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Mutlu beraberliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandırmıştı Öykü Karayel ve Can Bonomo. Müzisyen Bonomo ve Oyuncu Karayel çiftin, geçtiğimiz yıl Nisan ayında da Roman ismini verdikleri bir erkek bebekleri olmuştu.

Ünlü çift, bebeklerinin yüzünü hiç göstermedi. Özellikle bu konuda bir çaba harcadıkları da anlaşılmakta çiftin. Ancak yine de sevenleri ve merak eden hayranları için küçük sürprizler de yapıyorlar. Yüzlerini göstermeseler de çocuklarının elini, ayağını ya da yüzü görünmeyecek şekilde pozlarını zaman zaman paylaşıyorlar.

Şu sıralar Star TV’de ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi ile gündemde olan Öykü Karayel, geçtiğimiz günlerde takipçileri için güzel bir sürpriz yaptı.

Instagram hesabından oğlu ile iki fotoğrafını paylaştı oyuncu. Yoğun set ortamından fırsat buldukça oğluyla ilgilenen oyuncu, Roman ile keyifli bir anlarındaki karelerle hayranlarını da mutlu etti.

Önümüzdeki ay 1 yaşına girecek olan Roman’ın sevimli hali de fotoğraflara yansımakta. Henüz yüzünü göstermediği için anneye mi, babaya mı daha çok benzediğini pek bilemiyor haliyle görenler…

İşte Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun oğulları Roman... 8

Fakat yine de anne oğulun bu sevgi dolu pozları, Öykü Karayel ve Can Bonomo’nun hayranlarını mutlu etti. Karayel’in paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı. Can Bonomo ise fotoğrafa  ‘Canlarım benim’ notunu düştü.

Öykü Karayel, Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Kuzey Güney dizisinde Cemre karakteri ile tanınmış ve başarılı oyunculuğu ile beğeni toplamıştı. 2011 yılında yayınlanmaya başlayan dizinin ardından Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl dizileriyle de büyük başarı kazandı.

İşte Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun oğulları Roman... 9

Kalp Atışı, Muhteşem İkili gibi dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde de rol alan Öykü Karayel, son olarak Netflix için çekilen Bir Başkadır dizisinde oynadığı Meryem karakteri ile izleyen herkesin  büyük takdirini kazandı ve uzun süre gündemden düşmedi.

Şimdilerde ise Kaderimin Oyunu dizisinde Akın Akınözü ve Sarp Apak ile başrolde ve Asiye isimli iki çocuklu bir kadına hayat veriyor.