Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün keyfi yerinde ama yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir ayrıntı var!

Neslihan Atagül’ün keyfi yerinde ama yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir ayrıntı var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül, Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinden geçtiğimiz hafta rahatsızlığı nedeniyle ayrılmıştı. Oyuncunun uzun süredir geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı yaşadığı ve sorunlarına rağmen seti durdurmamak için çalışmaya devam ettiği öğrenilmişti. Daha sonra doktorlarının uyarısı üzerine rapor alan ve sonrasında da dinlenmesi istenilen oyuncu, diziye veda etmişti.

Yapımcı ile anlaşarak diziden ayrılan oyuncu, Bodrum’da çekilen diziyi bırakınca İstanbul’a döndü. Oyuncu, bir süre dinlendikten sonra kendisini merak eden hayranları için kısa bir video çekip iyi olduğunu, hala dinlendiğini de belirtmişti.

Diziye devam ettiği sürede rahatsızlığı nedeniyle ciddi kilo kaybettiği ve halsizlikler yaşadığı ifade edilen oyuncunun çektiği videoda daha iyi olduğu da görünüyordu.

Neslihan Atagül’ün son yaptığı paylaşımlarda ise bir ayrıntı gözden kaçmadı! Oyuncu, üzerine titrediği bir başka projesi ile ilgileniyor şu sıralar. Yaz aylarında başlayan dijital bir dergi ile gündeme geldi oyuncu. Dijital bir dergi olan Hadsiz için çalışıyor.

Dizi devam ettiği sürede çok fazla vakit ayıramadığı dergisi için yeniden daha aktif çalışmaya başladığını yaptığı paylaşımla ortaya koydu oyuncu. Instagram’da yayınlanan Hadsiz isimli dergisi için bu kez oyuncu Yelda Reynaud ile özel bir çekim gerçekleştirdi.

Neslihan Atagül'ün keyfi yerinde ama yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir ayrıntı var! 9

Çekimden kareleri de instagram sayfasında paylaştı oyuncu. Keyfinin hayli yerinde olduğu, neşeli olduğu da görülüyor bu çekimlerde. Ancak dikkatli takipçileri, fotoğraflarda oyuncunun ne kadar zayıfladığını da anlayabiliyor!

Neslihan Atagül'ün keyfi yerinde ama yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir ayrıntı var! 10

Neslihan Atagül’ün dizinin son bölümlerinde de hayli zayıfladığı görülüyordu. Oyuncunun neşeli hali sevindirse de hala kilo kaybı olduğu da fotoğraflarda farkedilmekte.

Neslihan Atagül'ün keyfi yerinde ama yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir ayrıntı var! 11

 

Bu aada, Neslihan Atagül Doğulu imzalı içerik ve fotoğrafları her sayısında okurlarıyla buluşturarak ilham kaynağı olan Alim Yapım projesi “Hadsiz” dergi, dokuzuncu sayısında; dizi, film ve tiyatro oyuncusu Yelda Reynaud ile Türkiye’nin ilk kadın inşaat mühendisi Sabiha Rıfat Gürayman’a yer verdi. Derginin yeni sayısı, “Hadsiz Proje” Instagram hesabı ve hadsizproje.com web sitesinde okurlarını bekliyor.