Ana sayfa Güncel Haberler Sadakatsiz’in ‘sevilmeyen kadını’ Derin’i oynayan Melis Sezen’den kapaklık poz!

Sadakatsiz’in ‘sevilmeyen kadını’ Derin’i oynayan Melis Sezen’den kapaklık poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere Dere ve Caner Cindoruk ile başrolde yer alan Melis Sezen, kariyerinde bu dizi ile birlikte büyük bir sıçrama yaptı. Genç oyuncu, daha önce rol aldığı dizilerde de dikkat çekmişti ama Sadakatsiz ile çok daha fazla kişi tarafından tanındı.

Başarılı oyunculuğuyla izleyenlerin beğenisini kazanırken, dizinin ‘sevilmeyen’ kadını da oldu Melis Sezen. Ancak o kadar iyi oynuyor ki diziyi izlerken izleyenleri delirten oyuncu, sosyal medyadan ise sevgi dolu sözlerle karşılık buluyor.

Melis Sezen, daha önce Leke dizisinde Burak Sezen ile başrolde oynamıştı ama dizi kısa sürede ekrandan kaldırılmıştı. Ancak oyuncunun Sadakatsiz dizisindeki başarısı onu çok daha yukarılara taşıyacak bir durum oluşturdu.

Arada ömrü kısa süren Sevgili Geçmiş dizisinde de rol aldı Melis Sezen fakat Sadakatsiz’deki kadar ses getiren bir rol değildi oradaki rolü de…

Genç kuşağın öne çıkan isimlerinden olmayı başaran Melis Sezen, aynı zamanda doğallığı ve sempatik kişiliği ile de hayranlarının ilgiyle izlediği bir isim.

Oyuncu, Sadakatsiz ile gelen şanslı döneminin meyvelerini topluyor adeta! Dergilere kapak kızı olan Melis Sezen, son olarak Retouch Mag dergisinin Şubat sayısının kapağında yer alıyor.

Oyuncu bu kez kıvırcık saçları ve farklı tarzıyla poz vermiş. Aynı zamanda dergide röportajı da yer alan Melis Sezen, “Kendimin bambaşka hallerini keşfettiğim, bir müzikalin içinde yaşayan bir karakter gibi hissettiğim bir çekim oldu” sözleriyle emeği geçenlere de teşekkür ediyor sosyal medya paylaşımında…

Sadakatsiz'in 'sevilmeyen kadını' Derin'i oynayan Melis Sezen'den kapaklık poz! 32

Sadakatsiz'in 'sevilmeyen kadını' Derin'i oynayan Melis Sezen'den kapaklık poz! 33