Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Sefirin Kızı dizisinin başlama tarihi; 16 Aralık Pazartesi

İşte Sefirin Kızı dizisinin başlama tarihi; 16 Aralık Pazartesi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı heyecanı arttı.. Star TV’de bir dizi bitiyor, bir başka dizi başlıyor… Sevgili Geçmiş dizisini 7. bölümüyle bitiren Star TV, yeni dizisi Sefirin Kızı’ndan ise büyük bir beklenti içinde. Kanal, o kadar iddialı ki Çukur ve Yasak Elma gibi iki fenomen yapımın olduğu Pazartesi akşamları Sefirin Kızı ile reyting yarışına katılacak.

Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin 1. bölümünden 3.fragman yayınlandı. Aynı zamanda başlama tarihi de belli oldu. Videodan dizinin yeni görüntülerini izleyebilirsiniz.

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Star Tv’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’ dizisinin çekimleri Bodrum’da devam ediyor. Ayrıca bir ara Karadağ’da da çekimlerin yapıldığını hatırlatalım.

Yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu (Engin Akyürek) ile Sefirin Kızı Nare’nin (Neslihan Atagül Doğulu) geçmişte yaşadıkları destansı aşkları izleyicileri mest edecek.

Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

Dizi 16 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de sevenleri ile Star TV ekranında buluşuyor.