Ana sayfa TV Programları 300 bölümü deviren Güldür Güldür Show, bu hafta özlenen skeçleriyle hayranlarını mest edecek!

300 bölümü deviren Güldür Güldür Show, bu hafta özlenen skeçleriyle hayranlarını mest edecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin vazgeçilmez eğlence programı Güldür Güldür Show, bu yıl 9. sezonuyla ekranlara geliyor. Geçtiğimiz günlerde 300. Bölüm çekimleri için bir araya gelen ekip üyeleri pasta keserek bu başarıyı hep birlikte kutladılar.

Türkiye’nin en sevilen ve uzun soluklu işlerinden biri olan Güldür Güldür Show, yeni bölümünde izleyicinin özlediği skeçlerle ekrana gelecek. Adliye, Türkçe öğretmeni ve Türkçeyi katleden adam, Vergi, Kayyum konuları skeçler arasında dikkat çekenler.

300 bölümü deviren Güldür Güldür Show, bu hafta özlenen skeçleriyle hayranlarını mest edecek! 7
Tıpkı babası Kemal Sunal gibi başarılı bir işlere imza atan Ali Sunal’ın sunduğu Güldür Güldür Show gündem konularına ve toplumsal olaylara yaptıkları atıflarla yıllardır beğenilerek izleniyor. Yeni bölümde de bu gelenek sürdürülüyor.

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show’un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Asiye Dinçsoy, Ayça Damgacı, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Deniz Hiracan, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Ozan Varol, Özgün Aydın, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin ve Ünal Yeter gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.